31 12 08

Jobbat idag, 10 - 14:25. Fick nyårspresent av chefen oxå : ) Bubbel till de över 18, och trisslotter till mig. MEn eftersom lina inte klarar av vitt bubbel, så bytte hon sin flaska mot mina lotter. Ikväll blir det fläskfilé och potatisgratäng (tror jag det blev) hos och med Jennie och 4 andra : ) Känns bra!

xoxo

30 12 08

Idag har jag varit ledig i nästan en hel vecka. Sånär i alla fall. Jag har jobbat 15:50 - 20:25, och det innebär att jag missade den hela veckan med ca 2h. då jag slutade vid 18-tiden förra tisdagen. Jobbat iaf idag, och hunnit springa på Ica innan dess. Väl där kom jag på en nyårsmiddagsrätt: Fläskfilé med potatis och lök, med gräddsås, det kan man väl göra mycket gott med? TIPS = VÄLKOMMNA! Anyways, när jag knatade omkring på ica glömde jag bort mjölk och bröd. Pinsamt, men jag fick ta två brödskivor från jobbet till frukost imorgon.  Jobb imorgon med, 10 - 14. Sen ska jag fira skiten ur det nya året! Och knata med Anna på staden på torsdag, jobba fredag 9 - 12, sen bowling med stooora familjen 14 - 16. Mums!

xoxo

22 12 08

Orkar inte skriva en hel blogg nu, har jobbat 08:00 - 22:30 idag. Jag är ganska slut i både benen, armarna och ryggen. Jag vill bara sova, ska upp och jobba 08:00 imorgon igen. Som man kanske förstår är jag glad att jag inte behöver jobba mer än imorgon. Ska få sluta tidigt oxå då pappsen tänkte hämta mig så jag tar mig hem till jul : ) För att han ska slippa vänta hela kvällen i stan så får jag sluta tidigare, typ 18-tiden. Känns skönt.
Natti

xoxo

21 12 08

Kalorier: 12
Vikt: 13 kg
Clementiner: 1

Jobb idag, hade en skön sovmorgon och jag fick dra mig till klockan var 10. Sen gick jag på jobbet, och var där klockan 11. Jobbat stenhårt hela dagen, och fick reda på att Karin ändrat sig gällande öppet tiden för dagen, vi skulle tydligen stänga klockan 18. Så jag fick sluta för dagen och gå hem först klockan 18:25, vilket betyder att betydligt fler kronor kommer ramla in på kontot i januari : )  Nu ska jag kolla på gossip girl och sen göra köttfärssås och makaroner. Jobbar 8-20 imorgon. Money!

xoxo

20 12 08

Kalorier: 1500
Vikt: 50 kg
Clementiner: 3

Jobbat idag, och jag har känt mig lite seg nästan hela dagen faktiskt. Gjorde klar alla buden (julgrupperna iaf) till på måndag, samt en hel del till. Känns extra bra när chefen säljer gjrejerna man gör och säger att det är jättefint. Ätit fiskpinnar och makaroner sedan jag kom hem, fruktansvärt udda kombination, men jag orkade inte tina upp köttfärs  och stå och göra köttfärssås halva kvällen. Inte så trött och seg som jag varit idag. Imorgon börjar jag iaf 11, känns skönt! Blev 8 timmar igår, 8 timmar och 30 minuter idag, och förmodligen 5 timmar imorgon. Sen på måndag och tisdag har vi öppet 8-20, så jag vet inte om man ska ta nåt 12-timmars pass kanske? Eller om man ska börja-och sluta tidigt? Får se hur det sägs imorgon.. Nu: Harry Potter på 5'an!

xoxo


20 12 08

Snabbt inlägg:

Jobb snart, och ska bara måla mig först.
 Snälla, inkludera mig, även då jag inte ber om det. Ta mig inte för givet, så ska jag inte ta dig för givet.
Inkludera mig, kom ihåg mig. Även om jag inte påminner om det.
Snälla, kom ihåg mig!

xoxo

19 12 08

Kalorier: 2500
Vikt: oförändrat
Clementiner: 2

Jobbat idag, och det första man såg när man klev in genom dörren var en efterlängtad <legend> vid disken: Lina! Länge sedan man såg henne! Vi fick det fin-fina uppdraget att gå ner i källaren vid 09:15, och när klockan var 17:50 ungefär kom vi upp. Såklart kom vi upp för fika och lunch, men annat än det så var vi där nere och jobbade med julgrupper hela tiden! Ganska roligt hade vi oxå, för dagen gick väldigt fort. Så pass fort att vi tog lunch vid 14-tiden. Pratat igen oss, skvallrat, snackat strunt och skrattat. Har saknat henne må ni tro! Trivseln är på topp såhär års, och alla är glada och har nära till skratt. Så härlig stämmning att gå till på morgonen, och alltid är det en Karin som hälsar en glatt godmorgon när man kliver in genom dörren.
Nu ska jag käka lite mat och ta det lugnt, ska nämligen jobba imorgon oxå. Och på söndag. Och förmodlligen måndag och tisdag oxå. Känns bra att vara tillbaka!

xoxo

Ännu finns du...

"23 07 08

Jag tyckte allt i världen om dig, jag sa det bara en gång.
Jag tyckte allt i världen om dig, jag sa det för länge sen."


Det är fortfarande lika aktuellt. Du är fortfarande där.
Du rör mig ännu.
Utan att röra dig, så rör du mig.

Det här vet du inte om, men jag väntar på dig.
Jag har väntat länge, och jag börjar tro
att jag aldrig kommer ge upp.
Jag är för upptagen med att vänta.

18 12 08

Kalorier: 2000
Vikt: Oförändrat
Clementiner: 3

Senaste skoldagarna har varit fruktansvärda, helt enkelt för att jag inte gjort mycket alls!
Måndag: Religion - prov, Psykologi - ledig, Matte - räkna på
Tisdag: Svenska - ingenting, NK - prov tillbaka, Mentorstid - ingenting
Och så onsdagen fick jag komma tillbaka till Östersunds blomster igen på praktiken, och som jag har längtat! Har inte sett flickorna på 5 veckor! Glad var dom att jag var tillbaka oxå : )

Idag har jag inte heller gjort mycket vettigt,mer än att vila ut. Julshow på skolan klockan 12:30 med jul-lunch innan. Showen var sjukt rolig, och jag tror HV skrattade mest! Haha, sen efter showen sade jag god jul till allihopa och knatade ner mot staden. Väl efter kanske 300 meter eller så upptäckte jag att det var fruktansvärt halt! Men har man börjat knata kan man ju inte bara fortsätta till en busshållplats för att ta bussen resten av vägen, det går ju som bara inte! Så jag fortsatte och halka neråt stan, men när jag var vid stora kyrkan bestämde jag mig för att skita i JC after all, och bara gå raka vägen hem. Skulle aldrig klara av att hålla masken medan man försöker hålla sig på fötterna, man känner sig ju som en anka när man går i blixthalka! Nej, jag gick hem och tog en liten ledig stund för mig själv helt enkelt. Gjorde lite mat och åt den. Pratade lite med Anna oxå, hon jobbade hon. Vilket jag ska göra imorgon -känns bra! Lite klirr känns inte fel när man har 316 kronor på kontot lixom. Men som tur är så har jag fixat klapparna, så ingen som slipper undan en klapp bara för att jag råkat bli pank. Alla pengar tog ju som slut på grund av alla dessa klappar!

6 dagar är det kvar till julafton, gud vad jag längtar! Jag har tillochmed lite julkänslor också! Ska bli mys med jul, och innan dess så hoppas jag på att jag får jobba. Är ju ändå ledig frå imorgon och fram till på tisdag, så varför inte göra en liten insats och jobba. Annars skulle jag bara sitta hemma och vänta ju, och ingen nytta gör man väl då. Nä, nu ska jag vila lite till, framför teven : )

xoxo

No comment

... I can see your true colours, and that's why I love you.
So don't be afraid to let them show - Your true colours ...
 <3

13 12 08

Okej, här kommer ursäkterna.

Emma, förlåt mig för att jag aldrig spontan-ringer dig. Det tar som stop i mig, och jag vet inte varför.

Jennie, förlåt för att jag är sämst på att höra av mig, att jag aldrig gör som jag ska..

Bagladies UF, förlåt för att jag är så förbannat sjuk. Men det är iaf inte mitt fel.

Karolina, förlåt för att jag inte är den vän jag vill vara. Jag vill, och  jag älskar dig.

Anja, förlåt för att jag är som jag är ibland, men jag älskar dig mest ändå. Jag saknar dig för mycket!

Mamma, förlåt för att jag är en djävulsk unge ibland. Men jag är rädd att det är en del av mig nu. Förlåt.

Mig själv, förlåt för att jag aldrig blir frisk. Förlåt för att jag undviker det fina vädret för att jag är rädd. Förlåt för att min självdiciplin är sämst i världen, och förlåt för att jag sabbar allt. Det är trots allt mitt alldeles egna fel att jag är kass på att höra av mif, att jag inte gör som jag själv bestämt, att jag är en sån djävla skitperson ibland. Snälla, förlåt?

09 12 08

Kalorier: 2800
Vikt: 68 kg
Clementiner: 3

Jag vaknade imorse med ett äpple i halsen (den hade svällt upp IGEN)  och hatade nästan världen. Helt enkelt för att jag vaknade och kollade på klockan som visade 05:37. Och inte kunde jag somna om heller. Skola sen, mentors på morgonen, och fick reda på att vi bara har lucia på fredag, sen får vi sluta, då alla de som ska gå klockan 09-.30 inte har lektion innan konserten, och inte börjar nästa lektion förren klockan 11:00. Och eftersom vår lektion slutar 11:15 så tyckte vi att det var liiite meningslöst då. UF sen för hela slanten, och vi gjorde klar hela vår beställning! Vi var jätteslöa allihopa så vi gjorde ett jättebra jobb, för vårat humör! Sen gjorde jag, Anja och Malin staden. Nu har jag en sisådär 350 kronor på kontot. Känns kanske inte jättebra precis. Hoppas att det finns en liten löön innestående hos Karin som dom missat att skicka ut... Saknar dom nu iaf, efter tre veckor med praktik någon annan stans.

xoxo

08 12 08

Kalorier: 2000
Vikt: 69 kg
Clementiner: 3

Imorse var jag på tandregleringen. Supernervös som jag var hade jag knappt mågon koll alls på varken den ena eller den andra kroppsdelen, och kände mig jätteklumpig. Svaret från käk-kirurgerna var: Blir det något alls blir det hela paketet. Wich means ställning före och efter en operation för att fixa mitt bett. Känns både bra och dåligt. Mamma sade att det hela tiden kännts som om jag är på väg mot det här, då jag pratar om det som om jag vet att det kommer ske, som att jag ska operera käken, och inte om. Jag tror jag ska göra det.
Sen ar det dags för psykologi klockan 5 i 10, och redovisningsdax! Jag fick bra frågor och kände att jag kunde besvara dom, och fick jättemycket beröm av läraren efteråt. Kändes jättebra! Matten sen, ny genomgång: numerisk derivering. Så nu kan jag det oxå! Inga fler genomgångar ska det bli innan provet heller, och det infaller den 19'e januari. Så nu gäller det bara att underhålla minnet och kunskaperna så ska vi nog se till att det här provet inte ska kuggas!
Bra dag idag med andra ord!

xoxo

06 12 08

Kalorier: 150
Vikt: 69 kg
Clementiner: 0

Igår var en bra dag! Jag och Anna hade jättekul på Floristen, och sen hade vi det mys hos Jennie, Emma jag och Jennie då förstås. Igårkväll dock kunde jag inte somna, så jag orkade inte kliva upp sex, eller ens halv sju. Så jag missade tunnbrödbaket, faster skulle åka vid klockan 8, oh jag kunde inte vakna förrens halv 8. Och då var det lite väl sent, då det tar en tjugo minuter i alla fall att gå till farmor. Men jag ska ta bussen hem idag istället. Mamma ringde och hade haft sönder sitt dammsugarmunstycke, och ville att jag skulle köpa ett nytt. Så jag ska på Clas Olsson och köpa dammsugarmunstycke, ta ut en hundring till busskortet, och kanske köpa några clementiner för bussresan. Har sluuuut, så jag har inte fått äta någon sen igår morse... Anyway, frukost nu, rostad macka med salami, mumma!

xoxo

04 12 08

Kalorier: 2000
Vikt: 70
Clementiner: 1

Sov som en stock, och vaknade trött. Jävligt trött på det nu! Ingen feber idag iaf, hoppas förkyldningen oxå ger med sig då. Sen på praktiken, där det bara var jag och Anna. Vi sålde för 1457 kr. och tyckte vi pratade bort mest hela dagen... Men vi har iaf väldigt trevligt när vi jobbar vi! Sen hem och....äta middag? Rostade mackor, och en med salami-brie blev det. Nu vill jag nog mest bara sova. För imorgon ska jag till Jennie med Emma och glögg-mysa och byta julklappar! Och på lördag ska jag åka med faster och farmor till Skylnäs och baka tunnbröd! Nu är det snart jul, fan vad jag älskar traditioner som dessa!

Det är fruktansvärt orättvist att du får glömma mig sådär. Lätt som vinden. Jag vill inte bli glömd.

xoxo


03 12 08

(forts)
Kalorier: 1000
Vikt: 80
Clementiner: 3

Kvart i fem fick jag lov att gå i duschen. Skulle gå och köpa julklappen till Jennie. Som sedan även ville äta med mig. Köpte först en termometer på Apoteket. Sen efter en liten middag på News gick jag på Ica och köpte pepparsalami och pressade tomater. Och två flaskor Zeunerts julmust. Så jag ska försöka krya på mig ikväll, hade 38.3 grader när jag kom hem och mätte febertemper'n. Så jag hoppas på en riktig tillfriskning efter febern. Att förkyldningen släpper någon gång. Att jag får vara frisk och må bra när julen kommer!
Jag saknar mamma. Jag saknar hur det var att vara sjuk när man var liten. Att bli omhändertagen av någon annan än sig själv.

xoxo

03 12 08

Kalorier: 100
Cigg: 0
Vikt: 80

Det är den tredje december idag, och min förkyldning har nog övergått till feber. Det känns i alla fall så. Hoppas jag är bättre imorgon då. När klockan ringde (egentligen telefonen) imorse klockan tjugo minuter i 8 klev jag upp och tänkte sätta på kaffe och ställa mig i duschen. Jag ångrade mig när jag satte på vattnet och kände hur varm jag var. Jag sket i kaffet och sjukanmälde mig. Svalde en alvedon och lade mig i sängen. Sedan dess har jag tyckt synd om mig själv, har haft sådär halv-ont i huvudet hela dagen, och min hals är inte alls snäll med mig. Det är fanimej bäst att jag blir frisk efter det här, nu har jag burit på det här för länge.

xoxo


02 12 08

(forts, samma värden + 35 cl julmust)

Jag saknar Anja. Hon läser inte min blogg tror jag, men jag skriver det här ändå. För det gör jag. Ochså är jag ledsen att jag är så dålig att höra av mig. Men, that's one of my issues and i'm working on it. Jag försöker!
Jennie doch måste oxå jobba på en grej, typ BESTÄMMA VAD HON VILL HAAAA! ; )
Nu äre dax: sängen : )

xoxo

02 12 08

Kalorier: 2000
Cigg: 0
Vikt: 70 kg

Praktik idag, med Märith och Lina. Fick gå 20 i 6, och köpte det sista till Emma's klapp. Det ligger mycket tanke och budskap i det paketet, lilla damen! ; ) Så strosade jag runt en stund och kollade in lite skyltfönster. Jag är lite glad att det iaf är December och mysigt på stan! And i just LOVE the white balls in the air above the streets : )
Jag längtar till julmys med Emma och Jennie på fredag. Glögg, pepparkakor och kaske lussebullar och julmust? Spela roll, mys ska vi ha, och trevligt komer det bli, och längtar gör jag! : )

xoxo

Here comes another one...

Jag har precis läst ett inlägg i en person's blogg, vilken jag följer. Hon får verkligen till det, då hon är på det humöret! Just detta inlägget handlade om mobbing, och det berör mig verkligen.
Pga 6 tuffa år, för 6 år sedan, så har jag alltid en tår över för detta. Jag vill just nu bara säga: Läs detta.
 http://mammabeckas.blogg.se/2008/december/utkast-jag-kollade.html

Tack...

01 12 08

Kalorier: 2500
Cigg: 0
Vikt: 70 kg

Idag är det den första december! Och igår var det första advent! Fy vad tiden går fort! Idag har jag varit på skolan, gjort klart matten, renskrivit det mesta av psykologin och varit duktig på relogionen. Efter skolan fick jag åka med Moster Helena till Suss och Urb för att bevittna miraklet, och ack så fin hon var, Meja! Syttade en 6 dagar gammal baby alltså, och myyys var det! Sen fick jag lift till Kvantum där jag handlade för veckan. Och jag gjorde något lite naughty. Jag köpte Ben & Jerrys' Phish phood. Men den kompenserar jag öven för, jag köpte typ tre kilo clementiner... Sen dess har jag "försökt" laga kycklingben i currysås med ris. Kycklingen och såpsen sket sig totalt. Men jag var tvungen att ta det till en dosa för kommande veckas lunch. Blöö. Jag åt en clementin efter middagen, guess why?... Tror jag ska käka lite av glassen för att jag är allmänt vinterdepp.
Mmm.. Phish phood... Muuuums......

xoxo

RSS 2.0