25 11 08

Kalorier: 2000, typ
Cigg: 0
Vikt: 70, typ

Susanne har blivit mor till en sötunge! Det blidde en finfin Hon vid ett-tiden inatt, och när jag fick ett mms av mamma med en bild på henne blev jag alldeles tårögd! Jag är en stolt .... nånting? Vad blir man om ens mammas låsas-systers bästa kompis (mammas kompis oxå) får barn? Kommentera om ni kommer på det!
Idag ahr praktiken gått bra, och det har rullat på fint : ) Jag och Jenny i affären, och jag har fått skylta, göra några buketter och en dekoration. Dekorationen fick jag en massa beröm för, och brydd blev jag. Tyckte den var ganska standard ändå, dom ska se när jag VERKLIGEN anstränger mig ; ) Men det är förstås alltid kul att få lite beröm : )
Efter jobbet fick jag lift med Kennet som inte ville jag skulle gå hela vägen, till sjukhuset. För jag skulle besöka de nyblivna föräldrarna i stan, och se det lilla underverket live! Men när jag kom dit fick bara blommorna jag tog med komma vidare in till Suss å Urb. Hon som jobbade där (såg inte hennes namnskylt) fíck ta blommorna, och hälsa från familjen Åhlin-Nilsson istället. Och i min egna lilla värld funderade på om jag inte skulle påstå att jag är Susannes dotter, för hon och mamma är ju lika gamla så det verkar ju inte speciellt suspekt på det viset ändå. Men jag tog mitt pack och knatade hemåt som en vanlig människa, ingen filmfigur. Jag tog vägen genom stan, prästgatan, och såg att Dressman hade öppet än. Klockan var 18:35 ungefär, coh jag antog att de hade extra-öppet, som för att poängtera att det snart är jul. De hade ju hela affären på halva priset idag oxå, så jag gick in och tog mig en titt : ) Jag hittade julklappen till Far! Bra bra, nu är allt fix och färdigt, nästan... De klapparna som är inhandlade är: Mamms, Emma och Pappa. De som saknas är Linus, Jennie och Anja. Det fixar sig nog snart : ) Nu ska jag kolla på Desperate Housewhifes och lägga mig och sova sen : )

xoxo

Kommentarer
Postat av: Jenniiie

Moa, jag saknar dig! Du lovade ju att du skulle bli bättre på att höra av dig.. :/

2008-11-25 @ 22:25:26
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/
Postat av: Jenniiie

jag får se om ja ska på krogen, har inte riktigt bestämt mig hur det blir med det ännu, men annars kan vi hitta på nått!! :) <3

2008-11-26 @ 16:03:43
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/
Postat av: Emelie

du stannade på din gamla praktik ändå? :)

2008-11-26 @ 17:44:11
URL: http://empepersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0