Jag vill vara Bridget.

Tisdagen den 18 november 2008

Kalorier: 25 000
Cigg: 0
Vikt: 700 kg

Idag har jag varit duktig. Höll mig under gränsen för patetisk när jag såg en möjlig far till mina barn. Varför skrämmer jag bort karlarna? P. ringde idag vid 20 i 9 och undrade om jag var sugen på en fylla. Plus att C.'s bror var där. Då blev jag ju inte alls mindre sugen. Tänk att bara få glömma bort världen i några timmar med ett härligt gäng? Jag menar 4 riktiga norrlänningar, 3 karlar och jag? Hur skönt som helst, om man får glömma den lilla detaljen att jag ska jobba imorgon. Och bakis på andra dagen? På siktigt, inte så smart kanske... Så vad gör man då? Jo, här kommer receptet på licensen till självempati: Fejka att du har en gäst som ska spendera natten hos dig, så du verkligen måste stanna hemma.
Enkelt va? Så det gjorde jag, och nu har jag full tillåtelse att tycka precis så mycket synd om mig själv som jag gör nu...


xoxo, mrs Jones

Kommentarer
Postat av: Emma

Men Moa vännen... att jag inte tänkte på det.. jag hade ju kunnat komma och sova hos dig trots att det sket sig med konserten... Då hade vi båda varit mindre ensamma..

<3

2008-11-18 @ 22:58:23
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0