02 08 09

Sorry för kass uppdatering, men det har ju varit stråkkvällat och YRA!! Min yra har varit alldeles finfin. Lite som ett avslut för min tid i Östersund på nåt sätt. För nu har det snart sjunkit in på riktigt att jag verkligen flyttar om inte ens två veckor. Nästa torsdag eller fredag bär det av. Det är helt sanslöst.
Aja, Yran var fantastisk, trevligt sällskap och bra artister. Stor bubblare som avancerade enormt var The small screen light show, dom var grymma. Sen att man fick se Lady Gaga och hennes massiva show var ju bara helt underbart. Och när man vaknade imorse så var det slut.
Hem bar det av sen, till lugna Stavre. Sen att jag och pappa fick åka tillbaka till stan en vända för att hämta mina bankgrejer var ju en annan historia. Ikväll har jag beställt böckerna till plugget i höst. Jag börjar känna mig redo tror jag.
Bara en enda sak som är lite synd, jag kanske inte hinner utforska ett sista intresse i min kära hemstad innan jag åker. Visserligen inte för gott, men det är ju lixom tre år. Och vem vet, jag kanske är intresserad?.....

(för gifta kvinnors skull)
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0