03 07 09

Om elva dagar drar jag.
Jag och mamma var till sundsvall idag i hopp om att köpa garderober och sånt, men kom hem med en ram och en burk "Dust it". Började gråta och var nära panikångesten när mamma började prata om att jag faktiskt ska flytta. Att det är långt som attan och att jag är ENSAM. Tänk om jag inte trivs? Tänk om saker skiter sig, tänk om, tänk om... Jag vågar ju inte ens klippa av mig håret, hur fan ska jag våga flytta till Piteå och bygga mig ett helt nytt liv? Det känns lite som att klippa alla band med det som är hemma och trygghet. Familjen. Vännerna. Platserna. Dofterna. Vyerna. Stavre som är det vackraste jag vet.
Men om jag inte åker,och avbryter i sista sekund, vad har jag då? Fan ingen stolthet kvar i alla fall. Skulle inte det bli den västa av looser-stämplar? "Hon skulle dra till Piteå och uppfylla sin dröm men pallade inte trycket", "Drog i två veckor för att bara komma tillbaka och flytta hem till föräldrarna igen"... Klart jag vill bevisa att jag kan om jag vill, jag vet inte om det beror på min skakiga uppväxt kanske. Har jag ett sånt beteende kanske, att jag vill visa hur bra jag är bara?
Just nu önskar jag bara att någon kunde tala om för mig vad jag verkligen vill och vad jag ska göra.
Dags för hysterisk-gråt-attack-där-jag-ramlar-ihop-på-golvet-och-får-andnöd kanske?....

xoxo

Kommentarer
Postat av: Susanne

Klart du klarar det här Moa. Piteå är inte världens ände även om det kan verka så ;). Kusten är jättefin, härligt väder mm. Tre år av ditt liv, vad är det? Nada. Tänk vilka möjligheter det ger dig. Ojoj.

Trist att ni inte hittade det ni skulle. Slut eller?

Kram o sköt om dig.

Meja hälsar extra hårda kramar o blöta pussar.

2009-08-03 @ 22:08:09
Postat av: Jenniiie

du klarar det här moa! jag vet att du gör det! och gör inte du det så gör ju inte jag det heller så då är vi två loosers, så då kan vi vara looosrar tillsammans :D <3

2009-08-03 @ 22:58:18
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/
Postat av: Karolina

Vem är mest loser, den utan framtid eller du som har?

2009-08-04 @ 12:49:48
URL: http://hapiface.blogg.se/
Postat av: Lina

men gumman, jag lovar att efter den första veckan där kommer du att undra varför du inte varit där i hela ditt liv, tänk dig en hel skola med likasinnade, DET är så mycket värt i slutändan... Det kommer att gå bra och kanske lite, men bara lite jobbigt också, men det är sååå värt det! Pussar!!!

2009-08-04 @ 13:25:13
URL: http://linalindqvistosd.blogg.se/
Postat av: emelie

Klart du klarar det Moa :) du som är så duktig o ansvarsfull! Världen är fullt av nya möjligheter, nu har du din. Stavre & Östersund kommer finnas kvar :)

2009-08-05 @ 19:17:14
URL: http://empersson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0