07 08 09

Idag har jag ångest värre än en fjoling som blivit bortsparkad.
Idag är det 7 dagar kvar. En vecka. Jag gråter.
Ikväll vill jag hemskt gärna supa skallen i bitar och på något sätt, om bara för ett ögonblick, glömma bort framtiden. Bara leva i nuet. För just nu går inte det.
Jag går barfota i det nyklippta gräset och gråter för att jag kommer sakna de varma dagarna i Stavre. Jag kommer sakna de fasligt enorma blå hänglobeliorna som irriterade mig som liten. Jag kommer sakna Henrik Ors som alltid varit paradiset bara en cykeltur i nerförsbacke bort. Som hade sand len som i Thailand och vatten sött som socker.
Mamma som oroar sig, pappa och bror som är lugnet själv. Jag kommer tillochmed sakna min bror som jag inte tålde alls för två år sedan, då vi bodde ihop i en tvåa på blåcenter.
Jag kommer aldrig mer få hemska sommarknän med en mamma som sköljer skrubbsår med alsolsprit.

Somrarna i Stavre, vintrarna i backen, hösten med böckerna och våren med knopparna.
Yran, frösöbron, parken på brunflogatan, sena promenader, myskvällar, galna upptåg mot frösön med Emma och Jennie, härliga spontanhyss med Ronja och Anja, dans med Isabell och Anna, Sandviken om kvällen och cykla vallsundsbron hem. Alla vackra minnen, alla pinsamma ögonblick, alla underbara stunder.

xoxo

Kommentarer
Postat av: Jenniiie

vi kommer ses igen stumpan, du blir väl inte kvar där uppe förevigt hoppas jag <3

2009-08-07 @ 20:55:15
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/
Postat av: emma

MOAAAA!! Sluta med det där, du skvätter tårar i mina ögon........ Jag flyttar också snart, till en lägenhet som jag aldrig sett, till en stad som jag inte lärt mig än och från ett ställe som jag inte vill sakna... Men jag kommer sakna er, faan vad jag kommer sakna dig och Jennie.

<3<3

2009-08-08 @ 12:41:07
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/
Postat av: Lina

Moa, världen går inte under. Den finns kvar och väntar på dig så fort du väljer att hälsa på hemma. Kanske inte exakt som du minns den, oftast bättre eftersom det kommer att hända mindre ofta framöver, men det är bara bra. Det kommer att gå bra vännen! Fast jag kommer att sakna dig.

2009-08-09 @ 12:14:34
URL: http://linalindqvistosd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0