12 08 09

Igår var en bra dag. Klockan 10:00 hade jag en körlektion där jag övade vändningar och parkeringar. Jag lärde mig hur man fickparkerar, och ja, jag är bra! Så klarade jag alla faserna oxå, bara repetitioner kvar nu så är jag fit for prov : )
Sen ryckte Jennie med mig till henne med Tina, Sabina B. och Emma på fika, middag osv. Vi gick på kvällsprommis innan Bergvall for hemåt. Drog till badhusparken och delade en sista stund, de tre vännerna Ben & Jerry.
Sen lämnade vi Emms på busstationen. Jag sade hejdå till en av de finaste jag vet. Grät några tårar och försökte låta bli att tänka på att det skulle kunna vara sista gången. Sen for jag och Jennie ut och tittade. Var ända bort till Hara, haha.
Idag har jag körskola hela dagen, men jag hade visst missat tiden för den första lektionen idag. Hade för mig att det var klockan 10:00 idag med, men det var visst 11:30 nu när jag kollade. Sen ikväll ska jag åka hem till Stavre, tror jag packar med mig all tvätt oxå så jag får rena grejer tills på fredag. Nu: köra ett till fas-test.

xoxo

Kommentarer
Postat av: ε m m a ~

Kärlek. Inga ord, kärlek....

2009-08-12 @ 15:08:08
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0