26 08 09

Idag har vi bara haft havdag, så jag har äntligen tid att skriva! Denna vecka har vi haft så kallade tväraktiviter där vi får pröva på lite andra programs grejer. I måndags blev det (för min grupp) dans i 2,5 timmar och sen efter en lika lång lunch blev det tv där vi spelade in en film med ett ordspråk som tema. Igår hade vi i grupp ett "Hej Piteå!", en typ guidad tur runt i Piteå, på Kappa osv. Dock hade jag grymma känningar av min förkyldning och satsade på att sova bort lite sjuka istället. (Allt i NolleP är ju trots allt frivilligt) På kvällen hade vi Rödfest och skapade en offergåva till den helige nÅL. Ingen av er "där hemma" kommer fatta vad det är, men det är den jättehöga spiran på toppen av Studio Acusticum. Nu vet ni det : )
Idag har vi i grupp ett haft radio på schemat, och vi har livesänt radioteater : ) Faktiskt jättekul, och man hittar nya röster inom sin egen när man sitter i en studio och får koncentrera sig ordentligt. Egentligen skulle vi ha sång efter lunchen (som idag blev drygt tre timmar) men den är inställd då skolan inte har någon lärare denna vecka. Så vi blev ledig : ) Tid att typ städa, handla, kolla på skooor och sooovaaa...

Just det, igår fixade min kära, kära körlärare Rolf på Lulen i Östersund det allra bästa. Vecka 41 kommer jag hem på tisdag kväll. Onsdag har jag Risk 1, torsdag Risk 2, och fredag uppskrivning och uppkörning!! Så hopefully har jag körkortet när jag kommer tillbaka nästa gång! : ) Stoort tack till Roffe som fixade detta åt mig!

Jennie och Emmsan, jag är så glad att jag har er!!

xoxo

Kommentarer
Postat av: Mams

Tack! Kraaamaaar

2009-08-26 @ 16:36:12
Postat av: Jenniiie

Vi ÄLSKAR DIG! ser hoppas verkligen jag är ledig när du kommer hem <3<3

2009-08-27 @ 00:13:59
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/
Postat av: Emmsan

Moa jävla Åhlin Nilsson jag saknar dig!! Ska göra allt jag kan för att pallra mig hem när du kommer hem!!! <3<3<3

2009-08-31 @ 21:51:21
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0