20 07 09

Vi börjar åter igen med dagens födelsedagsbarn: Peter "Foppa" Forsberg fyller 36, Olle Edler fyller 21, Sofie Engelsperger fyller 19, Gabriella Molin (Evenfjäll?) fyller 18 och JAG fyller 18! Shit alltså, det är både måndag (icke krog-dag) och regn, är det inte typiskt...? Skit på skit, he bli ju som int bätter!
I fredags var dansen nästan lite seg, jag och Isabell åkte hem runt tolvtiden. Så träffade jag upp Jennie och Tina som verkade ha en avsevärt högre alkoholhalt i kroppen än mig. Träffade lite mer folk, och sen hem runt tretiden och sova. Upp som ett skott halv 8 på lördagsmorgon, för då skulle jag jobba klockan 09:00. 4 bröllop stod på schemat, samt en massa annat runt ikring. Det gick riktigt bra, och lite städ blev det gjort innan vi stängde dörren och gick för dagen oxå. Sen middag med mammsen och pappsen på Daffys och hemfärd där jag fick köra. Söndagen snickrade vi lite till i Skylnäs och jag tränade backning på skogen.
Idag har vi firat att jag blivit myndig med tårta och bankbesök. Jag ska skaffa VISAkort och e-legitimation. Så avslutade vi kvällen med en mer eller mindre tre timmars bilfärd ute i skogarna på "exotisk tripp" som det så fint kallas i vår familj. Vi åker på små trevliga vägar och tittar på alla dessa småbyar och vilka som bor var. Tjutboda var det stora målet idag, och vi hann med bra många fler byar oxå vill jag lova!

Nu ska jag klämma det sista ur bli-myndig-dagen. Tack alla som grattat!

xoxo


Kommentarer
Postat av: ε m m a ~

MOAMYNDIG Tjoho :D

2009-07-21 @ 17:37:01
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0