30 06 09

Jag börjar känna mig sjuker jag med nu... Sov nästan hela dagen idag, och hade huvudvärk när jag äntligen klev upp. Så tog jag cykeln på panduro och lämnade tillbaka de papper jag inte använde till tack-korten, upp på Lulen och skrev in mig, vidare på Blåcenter och handlade lite, sen hem och lade mig på schäslongen efter rännandet över halva stan. Dock glömde jag en sak. Presenten till kusin Olle som fyller 4 imorgon. Så det får jag nog fixa imorgon bitti istället då. Hoppas jag vaknar friskare!

xoxo


29 06 09

Jag har haft en bra vecka. Tack som undrar förresten.
Så har jag glömt bort vilken dag Karolina fyllde år.
Så har jag tagit tag i grejer...
Typ som att tack-korten är klara och ska skickas imorgon.

Det ska bli fint väder imorgon, igen.
Det är ju alltid nåt lixom.


xoxo, eller nåt i den stilen typ....

23 06 09

Inatt var det svårt att sova igen, gick och lade mig vid 4-tiden inatt (imorse) och somnade kanske närmare halv fem. Så när Jennie ringde var jag måttligt trötter, och tog på mig en och en halv timma innan jag var ordentligt vaken. Men det gick bra det oxå, vi gjorde stan och åt en gigantisk sallad till middag innan hon och lillasyster åkte hemåt. Så var jag på affären och pratade med bossen. Hoppar förmodligen in imorgon för stackars Lina som blev febersjuk och kastade in handduken idag. Så köpte jag fint papper till tackkorten som (förhoppningsvis) ska pysslas ihop och skickas nu i helgen. Alla som väntar på tack-korten kan alltså sluta med det nu, de är snart på G : )
Det blir visst en Countryfest på lördag med Jennien oxå, god mat och lite dans : ) Det ska bli kul!
Emma ska besökas, för jag har funnit ett USB-minne som ska få fyllas med studentfoton som hon tagit. (Tack för det min vän! <3)

xoxo


22 06 09

Okej, det där med bilder från studenten kan ni nog glömma, för hur kul är det egentligen såhär tre veckor senare?...
Anywho, midsommar var trevligt, lite fylla är alltid legitimt som underhållning. Även om folk kanske går överstyr ibland.
Nu är det slut på partyt och jag är tillbaka i stan och lugnet i lägenheten. Ska på affären och hoppas på ett schema från Karin. Jag vill jobba! : )
Saknar även Lina , och det är bäst att umgås medans hon är i Jämtland kan man ju tycka. Och alla andra pinglor såklart! Men kanske mest Lina ; )
Ska även masa mig iväg till körskolan. Efter affären då, så jag kanske kan ha nån aning om när jag kan boka lektioner. I sommar tänkte jag nämligen inte göra uppehåll i plugget, jag ska förbereda inför hösten. Så ska såklart körkortet bli mitt oxå. Inget mer med det!

xoxo

07 06 09

I fredags tog jag studenten, och det var banne mig underbart. Hela historien kommer så småningom, bilder likaså. Nu vill jag bara berätta att jag lever, för er som tycks glömt mig....

Ja, jag känner mig rent av bortglömd.

03 06 09

Fan va skönt det var med helg! Mösspåtagning var trevligt, helgen var nästan bättre med massa sol och rabarberpaj. Inga lektioner denna vecka, utan det är studentmys för hela slanten med fylla och fest. Doch ska väl en praktikdag kunna klaras av? Hah, hoppas kan vi ju, för torsdag är jag leeeedig : )´
Idag har Jennie och jag blivit student-fotade av fina Emmsan. Igårkväll så var jag och Jennie på hennes vårkonsert, och jäklar va bra dom är! Så imorse klev jag upp kvart i 6 för att hinna till den första lektionen idag. Som uteblev... Kul! Aja, dagen gick ju ändå, hela eftermiddagen nästan gick åt till att göra klart tygkassarna. ALLA är klara nu! Tryckt och klart : ) Så eftersom jag egentligen inte skulle vara med på de senaste 45 så fick jag vår kära prov-kasse som tack : ) Haha, alldeles salig blev en annan som har trånat efter den hela året typ : )
Sen ner på stan till lägenheten för en snabb dusch och fix för foto. Efter foto var det tv-mys och "förfest" hos ´Jennie under kvällen. Jag åkte hem vid elva, kände starkt för att somna nämligen...
Nu är det så dags, för sömn alltså : )

xoxo

RSS 2.0