25 03 09

Uppdatering
Här kommer en fantastisk nyhet: Jag har faktiskt lagat middag idag! Visserligen inget sprciellt, men det var gott och bra. Risotto på arvorioris, tonfisk, tomat, gurka och paprika. Till det ugnsstekta morötter och purjolök samt lite rhode island dressing. Mums på det, och guldstjärna till mig som lyckades med bedriften att laga arvorioriset riktigt (som det ska, först stekas med buljong osv). Jag har även gjort hela 8 tal i matteboken samt fundera över facket och studentmedlemskap. Nu kollar jag på Greys och tänker på älsklings-Emmsan. Teleporterar lite posetiv energi (undrar hur jag lyckas) och goda, fina tankar. Tack för mig.

xoxo

Kommentarer
Postat av: εmma ~

Värsta pangmidda'n du gjorde då! Du får ta och mata mig nån dag, när jag orkar ta mig till staden och hälsa på finflickorna... :)

Du är så sjukligt underbar! Den positiva energin kom flygandes nu när jag läste detta, så på sätt och vis lyckades du... :)

Jag älskar dig, and you know it!

Pusspuss och bamsekram<3

2009-03-25 @ 22:06:55
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/
Postat av: εmma ~

Och för övrigt så har jag fått ett intyg med "personal reasons" att skicka in till gymnasiejävlaförbundet så jag kanske kan få komma in iaf...

Puss, igen...

2009-03-25 @ 22:07:55
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0