30 03 09

Uppdatering

Fan vad bra jag är.Egentligen behövs inget mer sägas, men jag gör det ändå. Jag har skrivit klart processbeskrivningen till projektarbetet i karaktären. Och jävlar i min själ om jag bara får ett G på den du! Jag har uppfyllt vartenda givna kriterie för samtliga betygsgränser. Och jag har gjort den enligt mallen. Och jag har med bra bilder. Och jag har med komiska bilder. Och jag har med lärdomar. Och jag har med ALLT och den är jättebra skriven. Som sagt, jävlar i mig om jag inte lyckas.
Tack för idag till Emmsan, som umgicks lite med mig. Och tack till Jennie för att du är du. Och tack till Anna som håller lite reda på mig. Nu så, tack för mig.

xoxo

Kommentarer
Postat av: Jenniie

Tack för att du är du och för att du alltid på något vis lyckas stå ut med mig! du är så himla bra och jag blir alltid glad av att vara med dig!Och jag har inbillat mig att du minst kommer få VG på den där uppgiften och att du inte nöjer dig med något mindre heller =) önskar jag vore lika smart som du! men någon måste ju vara dum också^^ tihi. puss på dig min älskling! <3

2009-03-30 @ 23:47:13
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/
Postat av: εmma ~

Det där kommer du få värsta pangbetyget på stumpan!

Tack för sällskapet<3

2009-03-31 @ 21:13:56
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0