04 05 09

Skola idag, och jäklar vad pigg jag var när jag vaknade. Helvete var den första tanken jag fick i huvudet. Charmerande, eller hur? Ställde mig i duschen, kokade kaffe, åt youghurt, drack mitt kaffe, fixade face & hair, så knatade jag iväg till bussen. Religionen bestod i en film om nazismens ideologier och massmorden av bland annat handikappade. Den ska jag skriva en reflektion på sen när jag "får tid". Så ska jag skriva mitt jädra karaktärsarbete om exponering och skriva rent min bokresencion. Sen så är jag klar för körskolan! Om inget annat kommer upp oxå. Som t.ex. nationella provet i matte c som jag ska skriva om två veckor, den 19/5. Men det ska jag inte direkt jobba med hemma i en vecka, så det räknas inte just här. Idag har jag lagat JÄTTEGOD mat, pasta med laxsås på purjolök, vitlök, lax, citronjuice, ärtor och matlagningsgrädde. Mums var det!

Så vill jag ju berätta att vi hittade en groda i en jordhög när vi krattade i fredags, den var riktigt stor och riktigt fin!
Han/hon hälsar : )

xoxo

Kommentarer
Postat av: Mams

Vet du vad du skulle gjort med grodan? Pussat den... Du vet sagan om prinsen.... Träffade du honom/prinsen i Nälden i lördags?

2009-05-04 @ 19:27:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0