13 05 09

Igår kväll kände jag mig risig, och idag vaknade jag ännu risigare. The fever is back! Så jag sjukanmälde mig idag, och sov hela dagen lång. Ikväll ska jag ta en "ta-hand-om-mig-kväll" med sjukt lång dusch and so on. Så sksa jag fejka mig till en lite brunare kropp, tack apoteket säger jag bara!
Och även om jag har feber imorgon så måste jag upp på skolan, för det är den sista floristlektionen inne på skolan. Så ja, jag måste dit. Och snygg ska jag vara. Det är lixom inge kul att vara både sjuk och se hemskt sjuk ut. Så ser kvällen- och morgondagens plan ut.
Igår kväll hann jag skriva klart både årsberättelsen och protokollet oxå, men jisses vad tid det tog! När klockan var 23:20 var jag klar. Precis innan LOST var slut. Så ikväll ska jag försöka bli klar med exponeringsuppgiften och renskriva bokresensionen. Vi får väl an se vad jag lyckas hinna med. Det är ju målet iaf.
Imorgon ska jag hämta ARL boken oxå, så jag kan skumma igenom lite innan provet för högre betyg. Konstigt det där, vi har fortfarande inte sett varken kursmål eller betygskriterier. But still, det är ju kul att kunna skriva sig till högre betyg lixom.
Nu ska jag dricka upp teet mitt och kanske börja skriva lite på bokresensionen. Måste få exponeringsuppgiften gjord innan fredag, det kan vara den biten som avgör om jag får stipendiet eller inte... Så inget vore bättre än liite fler timmar på dygnet.
Och T. är bara konstig nu. Jag fattar bokstavligt talat inte alls vad han vill mig längre.


[\]Svenska: renskrivning av bokresension
[ ]Religion: reflektionsuppgift
[\]Karaktär: exponeringsuppgift
[x]UF: loggskrivning
[x]UF: redigering av årsberättelse och protokoll
[ ]Matte c: Repetition inför Nationellt prov 18/5
[ ]ARL: läsa igenom boken inför prov 15/5

xoxo

Kommentarer
Postat av: Jenniiie

jag har egentligen inte gjort någonting, bara sa emot det å så fick jag förlängt ^^

nä jag vet, det händer inte så mycket mer än läxor i mitt liv just nu. Måste skynda mig och bli klar med allt så fort som möjligt så jag kan koppla av sen.

<3

2009-05-13 @ 20:43:23
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/
Postat av: Jenniiie

krya på förresten! <3 du har inte tid att vara sjuk nu, balen är om EN vecka :o ursch va fort det går

2009-05-13 @ 20:44:06
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0