18 05 09

Skoldag, och till min skälvande själs glädje, den enda på heeela veckan.Religionen bestod i ett nytt studiebesök, denna gång av en viss Krister från Livets ord. Detta kunde jag faktiskt förstå, då han använde sig av det svenska språket när han talade till de kunskapstörstande eleverna. Eller ja, HV06 och Otto iaf.
Jag pysslar just nu med ett jämförelsearbete mellan de två studiebesöken vi fått ta del av, och uppgiften består alltså i att jämföra de olika ideologierna. Därför måste jag nu googla Hare Krishna, eftersom föreläsaren var kass förra veckan. Jag kan nämligen inte mer om Hare Krishna nu än jag gjorde för två veckor sedan. Ska kanske googla Livets ord och se om jaga får upp annat än en blom-kastande Carola på skansen.
Anyway, efter religionen var det psykologi.... trodde jag ja! Hah, så fel man kan ha då, Lars var visst sjuk och dagens lektion uteblev därav. En lång-rast och lunch senare var det dax för matte c och NP... Elisabeth var dessutom inte där, så jag kunde inte fråga henne om konsekvenserna utifall ett misslyckat prov. Eller utfallet av ett skippat. Så, jag skrev det kan kunde (det stod ju faktiskt nationellt prov på papperet, så självklart gick det åt helvete...) och hoppades på att träffa henne nästa vecka. Inte för en dejt eller nåt, utan för att få veta något om mitt betyg.
Hem for jag efter drygt tre timmars provskrivning med magknip. Tokigt hungrig, och lite efter-nerver som kändes gissar jag. Så jag lagade lite mat direkt när jag kom in innanför dörren, pasta med laxsås blev det och denna gång: MASTERPIECE! Loveli, "Jettegoett" och alldeles, alldeles underbart!
Sen lite plugg innan jag avbröts av datorn... Surprised? Njaa...

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0