26 05 09

Igår var det måndag, och dagen började som vanligt med religion. Jag lämnade in mitt sista arbete och nu är det minsann bara att hoppas : )
Sen var det psykologi (som blev avbruten av en HLR kurs då det började 5 min senare och var obligatoriskt) och jag fick reda på mitt betyg i B-kursen. MVG, lite nöjd är jag allt : D
Lunch och matte c, och enligt slutresultatet på nationella provet vi gjorde förra veckan så KLARADE JAG KURSEN!! Helt sjukt skönt, och jädrar i mig vad jag ville fira! Sagt och gjort, sov en stund när jag kom hem innan Manne och Johan ville förfesta lite. Trevlig stämmning, och ja, en helt okej kväll, som tyvärr bara slutade lite tidigt.
I säng kom jag närmare tre inatt, och ja, 12 timmars sömn hann jag med efter det. Lite väl sent kanske jag klev upp, men skönt var det ju iaf.
Jennie ville ha en date till balen ikväll, så jag hoppade i duschen och stack iväg med den stackars sjuklingen... Fika kladdkaka med mjukglass på Pause efter balen, och nu är jag hemma. Ska läsa min bok som varit på pause sen i oktober typ. En shopaholic säger ja. Dricka té och bara ha det bra i min kära schäslong : )

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0