03 11 09

Jag kånkar och står i.
Inte direkt jättejobbigt att heta Moa nu för tiden, men det är inte jättekul att inte ha så mycket för sig. Jag åker till skylnäs och springer en tur med voffsan, jag lagar middag till familjen, jag ser en film och jag sover. Typ. Imorgon ska jag kliva upp tidigt är tanken, för klockan 8 ska jag åka till Jennie. Det är tanken, och jag hoppas minsann att jag vaknar i tid. Tar med kaffe och mackor och fikar i bilen. Har laddat bilen med en massa cd skivor och packat in det som inte måste finnas till hands imorgon bitti.
Jag hoppas Martin saknar mig när jag är borta. Han kanske till och med ringer när jag kommit till Mora och ber mig vända om, kanske friar har på telefon? Ärsh, han får vänta. Jag ska till Jennie! ;)

Jag vill passa på att guida er vidare till en smått fantastisk blogg som jag har följt i över ett år nu. Hon heter Lotta Gray och är en av de stjärnor jag ser fram emot att läsa varje dag. Vimmelmamman.

xoxo

Kommentarer
Postat av: Mams

Nu kör du lagenligt till Grythyttan och därmed basta. Och tänk dig för i halkan...PUNKT SLUT Kram

2009-11-03 @ 19:16:07
Postat av: Jenniiie

Tihi, jag är viktigare än Martin! YES! :D

Håller med din kloka mor för jag vill inte gå hem från skolan... HAHA! Nää men kör försiktig så ses vi imorgon, åååh va jag längtar :D <3<3

2009-11-03 @ 22:48:17
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Snälla hjärtat ge vår vän en stoooor födelsedagskram från mig!<3

2009-11-03 @ 23:55:20
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0