23 10 09

Igår åkte jag och pappsen upp med ett stort [tomt] släp med målet att flytta hem mig. Så vi satte igång på studs när vi kom fram. Vi var så attans effektiva att allt var nerpackat i lådor redan när klockan var halv 8. Jag hann tilll och med springa till Maria och kramas lite med både henne och Stina samtidigt som jag hämtade lite grejer hos Maria. När jag var hemma i min egen lägga igen låg pappsen på sängen och tupplurade lite. Jag lade ner de sista grejerna i en låda, och vi tänkte högt tillsammans (samtalade kan man kanske kalla det också) att vi får spara städandet till morgondagen (alltså idag). "Ja, så får det bli" sa vi då. -Tätt följt av "Men vad ska vi göra då då? Fan att jag tog hem TV'n förra svängen...". Så vi tog å sov istället. Klockan 8 på kvällen. I ett studentområde. Vi var nog högst ensamma om det beslutet kan jag säga.
Idag klev vi upp vid 8 och började bära ut grejer i släpet. Sen städade vi. När klockan var 4 minuter över 11 hade jag låst dörren för sista gången. Mr & ms Effektiva, typ.
Så vi drog på Pitebo och lämnade tillbaka nycklarna. Det var samma dam i receptionen som förra gången jag var där. Hon får en att känna sig så välkommen, som att hon blir lycklig av att se en när man kommer in genom dörren. Såna damer gillar jag skarpt! Av samma kaliber är Eva Riklund på LTU, dit for vi strax därpå så jag kunde fylla i min lilla studieavbrottsblankett. Hon är supertrevlig hon med, tuff brud med pitemål på tungan. Hon hann med frasen: "Du var från Jämtland va? Ja, jo, dom brukar vara trofasta. Dom vill hem... ;)" under den korta tid jag satt i besöksstolen på det lilla kontor hon bor i.
När klockan var halv tolv lämnade vi Piteå. Vi for över inlandet. Det var vinterväg från Långträsk till Dorotea. Skönt tyckte jag medan pappa förbannade sitt vägval, han sa "hade jag tagit E4*an hade vi aldrig ens sett snö!". Jag kanske ska tillägga att det snöade bra nog nära hela vägen hem, och lite halt var det nog också.
Vi gjorde vårt enda stopp i Dorotea. Där åt vi mat (taskig pizza) och tankade. Sen satte vi oss i bilen igen och var hemma tre timmar senare. Jag kissade inte en enda gång. Från det att jag lämnade lägenheten till dess att jag klev in här hemma i Stavre.
8 timmar. 60 mil. Helt utan kisspaus.

xoxo


Kommentarer
Postat av: Cruxus

Prova sätt dig på bussen i tio timmar med lingonvecka utan kisspaus. Jag har aldrig känt mig så fräsch i hela mitt liv!

2009-10-23 @ 22:21:52
URL: http://cruxus.blogspot.com/
Postat av: Jenniiie

lagomt stor blåsa du har då!

2009-10-24 @ 17:49:03
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0