08 09 09

Igår var det alltså månda och den var ju bra. Avslutade kvällen med en timma Das Musik som gick bra oxå :)
Imorse när jag vaknade ville jag inte riktigt kliva upp, men jag fick så lov. Saker och ting ska ju bli gjorda! Klev upp när klockan slog 07:55, och raka vägen in i duschen medan jag lyssnade på Java med Natta, Johan och Viktor. Sen satte jag igång datorn och Facebook och kikade på alla dessa uppdateringar överallt.
Så slog det bara till, en fruktansvärd hemlängtan. Jag började störgråta, och jus nu vill jag verkligen ingenting hellre än att få komma hem. Undrar om det är värt det, åt båda håll. Om utbildningen verkligen kommer ge mig min dröm. Eller om det kommer vara värt att ge upp för att få komma hem. Just nu känns det som jag vill satsa allt jag äger och har på alternativ två. Jag vill verkligen hem nu.

xoxo

Kommentarer
Postat av: Emmsan

Älskade, älskade hjärtat... Hem finns alltid kvar, och vi finns alltid kvar. Jag tycker att det är för tidigt att ge upp, har du inte kul där uppe? Ge det en chans, var stark tjejen!

Love<3

2009-09-08 @ 13:46:31
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag säger samma jag också, ge inte upp än. Det ÄR alltid värst i början innan man är van att vara hemifrån. Hem kan du alltid komma men ger du upp utbildningen nu vad har du då att göra??

Kram på dig. ÅH kämpa lite till.

Meja hälsar extra goa kramar o pussa.

2009-09-08 @ 15:31:35
Postat av: Jenniiie

Mooiiis! jag saknar dig också! vi får passa på att umgås massor i jul för då ska jag bannemig ha ledigt! <3<3<33 ring när du vill! jag ringer upp om jag missat att svara! PUSS

2009-09-08 @ 17:07:53
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0