29 09 09

Igår kväll efter en verklig heldag på skolan (cyklade hem vid 20 i 9 igår kväll) kunde jag somna med en gång då jag gick och lade mig strax efter halv elva. Det var skönt, första natten jag verkligen SOV och fick vila ut på mycket länge nu. Idag var det teknisk grundkurs för hela slanten då, oc vi har idag verkligen lärt oss mixerbordet, samt hur man kopplar in en telefon. Efter lektionen så stannade jag och Johan för att leka lite i studion. Det resulterade i lite felsökning då hela studion fick ett burk ljud. Vi prövade allt på mixerbordet innan vi helt enkelt bytte ut XLR-kablarna som verkade lösa problemet. De kanske var lite trötta efter en hel dags användning?
Imorgon ska vi göra lite sändningar från K2 igen, så finns det en "föreläsning" (information om bl.a bostadsbidrag) med skattemyndigheten på Acusticum klockan halv elva. Ska gå på den, sen lunch, och sen ska jag intervjua Björn Karlsson. Han har lovat att ställa upp på min uppgift, en 2-3 minutare som ska vara tekniskt perfekt. Det ska vi väl fixa? : )
Ikväll ska jag lägga mig tidigt är det tänkt, ska bara börja på den sista läsloggen innan dess. Kanske tar jag datorn med mig upp på skolan och sätter mig på redaktionen även ikväll?

(tänkte lägga in en fin bild här, men det gåååååååår inte!...)

xoxo

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh visst är det skönt när man får sova ut ordentligt efter flera nätters dåligt sovande? Tur att dom nätterna finns däremellan! :)

Puss på dig min vän... <3

2009-09-29 @ 18:33:00
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/
Postat av: Mams

God natt!

2009-09-29 @ 19:38:22
Postat av: Karolina

Ville du köpa en design gumman? :) Är sugen att pilla lite på bloggen din ;)

2009-09-29 @ 23:07:39
URL: http://hapiface.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0