11 04 10

Igår var en dag som knappt kändes av. Jag mådde väl inte alldeles toppen, så jag låg i sängen till klockan var 16. Sen upp och åt middag och tillbaka till sängen för tt avverka ytterligare tre timmar sömn. Sen lite slöande framför tv'n, och tillbaka till sängen. Imorse kunde jag i alla fall kliva upp. Det såg jag som ett tecken att jag kanske inte var så klen after all. Så jag hakade på mami till Bensjö och säga hej och grattis till mommel som fyllde 71 i torsdags. Funderar på att ta lilla blå till en tvätthall och få honom att skina i sitt turkosa metallic sken, sådär som bara lilla blå klarar av. Ska höra med papi om det är acceptabelt att man occuperar tvätthallen p sågen i en halvtimma på en söndag. Om inte så får jag ta det imorgon då. Skulle ha bytt till sommardäck i samma veva kanske.
På onsdag så har jag blivit kallad till arbetsförmedlingen igen, denna gång för informationsmöte om jobbgarantin. Typ. Så jag fick så fint lov att boka om mitt jobbcoachmöte från måndag till onsdag också, för att spara lite resepengar. På tisdag så ska min bebis bli lyst i ögonen och kanske lite veterinärbesiktad i Gävle, och på torsdag så ska jag åka och hämta henne. Ska bli så spännande!

På hemvägen från Gäddede svängde vi in på Dollarstore, där hittade jag matskålar i rostfritt med gummikantad botten. "Super!" tänkte jag och investerade 60 kronor i två skålar som nog kommer räcka till då hon blir fullstor, eftersom det är en liten ras och jag inte har några planer att få henne överviktig. Fick även med mig en karda till underullspälsen, ska få en finare borste med mig i valpväskan från kenneln. Får även halsband, koppel, reflexkit (halsband eller sele och koppel till), leksak, foder och en liten filt med mammans doft.
Jag har städat ur transportburen, och tror jag ska lägga in en gammal kudde i bottnen. Den har nämligen exakt rätt mått och är ganska platt - men mjuk. Hon får ha den som ett eget litet va-i-fred-och-sova-i-kryp-in. Eller hundbädd med väggar och tak. Ska ladda med gröna grindar (som jag till min glädje hittade igen ute i garaget!) så hon inte springer omkring i hela huset och kissar. Det får räcka med ett rum till och börja med, så hon vet vad som är "min plats". Funderar på om jag ska låta henne sova i min säng första natten (för trygghetens skull) eller om det kanske kan räcka att hon är i den direkta närheten, alltså bredvid sängen? Hon kan ju bli riktigt orolig då hon är ensam för första gången. Aja, det löser sig nog :)

xoxo

Kommentarer
Postat av: Karolina

sv; du hade skrivit en bok om hur bra jag var :P tyckte jag var fint gjort ;D

2010-04-11 @ 16:18:27
URL: http://hapiface.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0