19 04 10

Idag började dagen jättebra. Vi var ut och kissade natt först sju imorse, sen sov vi till kvart i tio (!). Senare efter frukost och morgonkissen gick vi på promenad. Jag skulle posta brev till jordbruksverket och skk, så vi gick mot postlådan mitt i byn. Lurad! Haha, den lådan hade de tydligen tagit bort, så jag och Pixie gick hem igen och tog bilen upp på bua. Så hon har åkt bil idag också. Senare urartade det med en massa bushumör, bitande och "Nej!". Nu har jag blivit tvungen att ta till ett nyp vid "nej", så det känns att "nej" inte är något bra.
Anyhow, jag har nyss gått ner till sjön fram och tillbaka med henne, så hon är äntligen fysiskt trött. Så¨nu är det egentligen dags för lydnadsträning, men jag tror vi ska låta valpen sova. Hon förtjänar det efter en jobbig dag. Har förövrigt lärt oss "sitt" idag med = STOLT matte!


foto: Emma Lindberg

Imorgon ska vi lära oss att det är fel och gör ont om man bits. Nu ska det beteendet bort!
Ska även vara mycket snabbare att se när hon gör sig redo för att kissa (inne). Det har hänt flera gånger idag! Hon gör liksom inget förberedande så man ser att det är på g, så det är jättesvårt! Hon bara, out of the blue, sätter sig på huk och så kommer kisset på en nanosekund. Fort som attan alltså.


luktar sååå gott...

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0