24 04 10

Idag har jag, mami, papi och Pixie varit till stan :) Pappa skulle fixa nya glasögon och mamma skulle nog bara shoppa en tur. Jag och Pixie gick en sväng i  badhusparken och tittade på allt folk och fick en kyss av solen :) Sen dess har det varit massa bus med lilla fröken. Nu är hon åter igen trött, denna gång är det nog för natten. Hon ligger i skrivande stund i min famn och håller på att somna. Sötan. Ikväll åker bror med folk till Skalet. Jag känner mig faktiskt inte speciellt sugen alls. Hade jag inte satsat både pengar och tid på Pixie hade jag nog inte åkt ändå som det ser ut.
Fast apropå att ha satsat allt - jag är så himla rädd att jag utvecklat allergi. Jag snorar värre än nånsin (det rinner konstant och är ofärgat, ingen förkyldning alltså) och när jag snusat på henne så killar det liksom i ögonen och jag blir tårögd. Tänk om jag är allergisk!?

xoxo

Kommentarer
Postat av: Lina

testa nån receptfri version av allergimedicin och se om det blir bättre... jag har också mild hundallergi, men kramas med vovven så ofta jag kan ändå...;)

2010-04-26 @ 11:45:16
URL: http://linalindqvist.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0