07 02 10 update

Imorse, 04:43 närmare bestämt vaknade jag av att telefonen ringde. Linus: Hallå, är du vaken? Kan du komma å hämta mig? Jag: Vaa, jaaa, vart då då? Linus: (dunka dunka i bakgrunden) I Bräcke, baksidan av Handelsbanken-huset. Jag: Ööööh, okej, jag kommer.

Jag sov djupt och när jag lagt på luren slog det mig att det inte alls var en dröm, och att jag var så fint tvungen att åka och hämta min stackars bror.
Idag har jag och bror hjälpt pappa att få in alla fönster till Skylnäs, vi lastade av en astbil med andra ord. Så har jag precis skjutsat iväg bror till Bräcke igen. Han hade bilen kvar där sen igår, och ja, jag gissar att han var rädd att chipspåsen med tillhörande dip var slut...
Jag vill göra nåt ikväll. Se en film, eller vad som helst. Skvallra i ett par timmar går fint det med. Jag vill inte bara sitta hemma längre...

Imorgon ska jag upp tidigt. Yes, finally! Haha, jag ska ha ett telefonmöre med min jobbcoach klockan kvart över 8, och vid halv tio ungefär (efter Linus har klippt sig) ska jag och Linus köra till Gäddede och hämta hem skotern (RMK'n står där). GRÄJT!

xoxo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0