09 02 10 update

Det finns inte många som kan dra ner mitt fina humör så drastiskt som min chef. Hon ringde vid fem idag och undrade om jag kunde jobba imorgon. Man får sån jävla lust att bara säga att man har andra planer. Men pank och arbetslös som man är så kan mán inte straffa hennes usla framförhållning. Jag skulle vela uppfostra henne med lite konsekvenser till hennes sätt att vara chef. Skälla ut henne när jag får nog och våga säga till. Men åter igen pank och arbetslös så vågar jag inte ställa krav - då lär hon aldrig ringa om min hjälp igen. See my point?
Så jag hankar mig fram, fäller ett par tårar i ren frustration för jag inte vet vem jag ska skrika och gorma på istället för henne.

Jag hatar det här.

Och Magnus sover (förmodligen som en död man) så jag kan inte åka och gosa med voffen heller. Blä.

xoxo

Kommentarer
Postat av: Emma

Men snälla vännen... Visst förstår jag om du vill ha lite planering, men är du inte vikarie eller extraanställd eller vad man ska kalla det..? då får du kanske räkna med att rycka in med kort varsel ? :)

Look at it from the bright side, money... :)

Puss!

2010-02-09 @ 20:44:51
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/
Postat av: Sara Jonsson

Vilken anställning har du? du kan iaf hinta om att du skulle vilja ha lite framförhållning!!! Vet hur det är, mina helger har varit så i 3 år. Men är du timanställd så måste dom ha ett schema för 2 veckor. Sånt där är så frustrerande!! Har väldigt svårt för arbetsgivare och vår regering...allt ska vara så himla bra för dom hela tiden. Men vi är fler arbetstagare som har rättigheter! Man ska aldrig behöva vara rädd att förlora sitt jobb för att man säger ifrån.

2010-02-10 @ 22:01:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0