09 02 10

Det blev en lång dag. Och en lång natt. Vi åkte till Gäddede och vände, bokstavligen. Hann precis med att få upp skotern på släpet. Typ. Sen åkte vi hemåt. Åt må Mc Donalds i Lillänge. Teambox. Skitstor. Skitmätt. Mmmmmums.
Sen när klockan var si sådär 7 tror jag åkte jag till Gällö och Olofsson och Nilsson. Myste med en voff och glodde på tv. Sen skulle de jobba. Jag hängde på som en stunds sällskap tror jag det var tänkt. Och lite hundvakt. Så gick larmet (brandlarm, heter det så även när det inte är brand?) och jag och voffen blev ensamma med P3 Vaken. Hon sov som en stock i mitt knä hela tiden. Brydde sig inte så värst. En timma senare var de tillbaka och väckte skrutten med smällar i dörrar. Liten kisspaus innan hon somnade om. På min mage... MYS! :D Jag blev kvar länge.

Klockan 6 åkte jag hemmåt när grabbsen åkte tillbaka till olycksplatsen och hjälpte till. Halv sju tänkte jag ta en timmas sömn efter två rostmackor till frukost. Gick inge vidare faktiskt,  somnade kanske efter en halvtimma (trots ofantlig trötthet), så blev det visst mer än en timma också. Snarare 4 1/2 timma i runda slängar. Störtpigg när jag klev upp. Nu är det morgonkaffe innan jag gör nåt annat. Måste äta också, hungrig tjej...

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0