19 02 10 update

Jag har förutom förlorad aptit varit vädligt nervös på sistonde. Idag är det värre än någonsin. Jag spricker inombords för jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag känner mig fullkomligt utom kontroll och det skrämmer mig. Tuggar i skrivande stund på den överblivna semlan sen i onsdags (jag vet, det var fettisdag i tisdags precis om det ska vara, och inte på en onsdag, men eftersom jag var till stan i onsdags så handlade jag semlor då istället) och det enda jag märker utav den är att det är riktig mandel i mandelmassan. Jag känner som inte den där trevliga semelsmaken, jag har fokus någon annanstans än i min mun. Det går inte. Och teet smakar inte te, det är bara varmt i munnen. Ska försöka masa mig ut på en prommis snart så jag kan få ur mig de tårar som måste ut nu innan de orsakar nån otäck infektion.

Jag är livrädd.

Faschineras av att jag kan påverkas så mycket efter åren med T. Att jag fortfarande besitter förmågan. Och främst av att det bara handlade om en vecka. En enda kort liten vecka.

T. förstörde verkligen mig. Det tror jag ni har hört om så det räcker. Men att jag skulle bli såhär rädd efter honom, det trodde jag aldrig.
Aldrig.

Josefin, jag älskar dig mer än du inser. Jennie och Emma, jag önskar att det bara var vi tre i världen.

xoxo


Kommentarer
Postat av: Jenniiie

men hjärtat...<3<3

vad vore världen utan oss tre? :) <3

2010-02-20 @ 17:40:54
URL: http://jenniesefastsson.blogg.se/
Postat av: Emma

Åhhhh älsklingar!! <3

2010-02-21 @ 20:53:48
URL: http://drugsdontwork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0