24 02 10 update

Inatt drömde jag faktiskt att allt var en dröm. Sen vaknade jag upp till detta, men svullna ögon och en kropp som värker. Varenda muskel i kroppen värker. Och jag har fortfarande kvar den här tuggummihalsen, ni vet. Det känns som om jag måste lyfta hakan och huvudet för att få luft. Tårkanalerna är tomma och hela jag känns som en kropp utan innehåll. Jag har tänkt på allt han sa, allt han gjorde. Och vad han samtidigt sa till henne.
Orkar inte prata med någon, orkar inte titta på någon. Tur att jag inte har något jobb just nu, för jag är verkligen handlingsförlamad. Så förbannad att jag blir apatisk.

Musik gör ont i öronen. Mat får mig att må illa. Och alla fina sms från mina finaste vänner gör att jag inte vet om jag ska uppskatta livet eller vilja få slut på det. Jag vet inte var jag ska ta vägen.

Det känns inte verkligt. Tänk om allt verkligen kunde vara bara en dröm.

Det skulle nog göra mig lycklig nu.

xoxo


23:53

Jag visste egentligen att ett enda litet svek mot min tilltro skulle kunna ha sönder mig totalt. Ändå gav jag mig in i det. Det kanske säger en del om vad han fick mig att tro?

Har efter prat med mamms idag kännt mig mycket bättre. Men det är fan inte bra alls. Har en lång bit kvar till bra igen. Imorse gjorde min hela kropp ont. Just nu är det inga fysiska smärtor förutom tuggummihalsen som gör det svårt för mig att andas. Plus att jag gråter lite nu och då, det pendlar mellan att jag är ledsen och förbannad. Jag vet inte vad som är värst, vad han gjorde mot mig eller vad han gjorde mot henne. Han fick trots allt ännu en ny chans med henne, och hon mår finfint efter att han har varit underbar mot henne idag. Har han varit likadan mot henne som han var mot mig undrar jag. Sa han samma sak, berörde han henne likadant?

Känner mig otroligt tacksam över att hon bryr sig om mig i denna soppa i alla fall. Att hon tänker på att jag mår skit. Hon verkar vara värd det allra bästa, men jag tvivlar på att det är han efter de senaste veckorna av lögner och bedragande. Kan en människa utsätta någon för detta vet jag inte om man förtjänar att få det man vill ha...

xoxo

Kommentarer
Postat av: Anonym

hon är värd det allra bästa den där tjejen! men tråkigt att du blivit lika sårad..

2010-03-03 @ 10:39:53
Postat av: Therese

Vilken otroligt härlig header!Allt bra?Har du någon favorit glass genom tiderna från GB?

Klicka in på min blogg och gör din egen 10 i topp lista!

2010-03-03 @ 10:52:58
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Daniel

Hejsan! :D Allt bra med dig :) ?

2010-03-03 @ 11:01:49
URL: http://danielhenningsson.blogg.se/
Postat av: Linnéa

fin blogg tjejen! :D

2010-03-03 @ 11:42:38
URL: http://typlinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0