29 07 10

Sitter ensam i huset i Stavre, eller nja, inte helt ensam. Det är jag och Pixie. Men här sitter jag iaf efter att ha käkat en monsterportion med tacos och utfodrat Pixie. Hon har bajsat ohyggliga mängder diarée, because that's what happens when you eat ruttet gräsklipp. Och nu har hon däckat vid tröskeln till vardagsrummet där jag sitter och glor på "Dumpa honom". Inget skämt, jag är verkligen så patetisk. Alldeles ensam med min hund, tröstäter(?) och glor på chic-flics with happy endings. Ska jag åka på OK och köpa en massa godis och chips och äta ihjäl mig ikväll kanske? Aaaah, jag är sååååå tragisk.


xoxo

28 07 10

Jag ska lägga mig snart, ska bara fika i mig en macka och ett glas mjökl först. Imorgon åker mami och papi till Hjortron Fjorton och blir borta till söndag, så until then har jag ett helt hus att rave'a i :)

Funderar på vad jag ska göra. Måste till Skylnäs varje dag och mata och rasta Dixa (och Pixie som såklart följer med), sen så ska jag nog ta tag i det här med att gräva upp rabatterna och lägga markduk och stänga ute all ogräs. Låter säkert jättekul för er oinformerade, men det är en 8 metersrabatt, och en 5 meters. Båda ska upp, plantorna (som är perenner) ska bevaras och sedan planteras om (kanske med andra placeringar, vem vet vad jag hittar på ;) i ny jord. Skit kul, kommer säkert ta hela jäkla helgen. Och vart fasen ska jag göra av all gammal jord? Stora frågor jag tampas med....

Världens finaste Pixie sitter i mammas betong-rabarberblad.

xoxo

27 07 10

Ikväll: B&J's hos och med Emma samt kortspel och cach-up. Nice. Imorgon: Pussa på Pixie, kanske eventuellt ta ett litet dopp i sjön om det är varmt :)

xoxo


-

Tack gode gud för min bror.

Tack för att du ser efter mig, även om det kanske ibland inte behövs.

Tack för att du alltid ler mot mig.

Tack för allt!

26 07 10

Jag lever.

21 07 10

Jag måste bara få säga att jag hade förväntat mig mer. Ingen spontanvisit som jag faktiskt satt hemma och hoppades på, inget jäkla telefonsamtal och inte ens ett sms från DIG? Jag sitter mest bara hemma och väntar på att slippa bjuda in mig på precis allt, men ta mig fan, INGEN hör ens av sig till mig, än mindre frågar om jag inte vill kömma över eller hänga med på nåt kul. Ingen. Jag hade verkligen förväntat mig mer....

Så det händer inte så mycket just nu. Jag grät på min födelsedag för att endast två av mina vänner grattat mig, och det via sms.

xoxo

20 07 10

Idag fyller jag 19 år, Sofie Engelsperger fyller 20 år, Markus (Sune) Lindgren fyller 18 år och Olle Edler fyller 22 år. Grattis till oss :)

19 07 10

Tänk att jag inte skrivit ett ord på en vecka. Ska man kanske berätta vad som har hänt då?
Tis: Jobb
Ons: Spyr och tycker det är jävligt kul
Tors: Jobb
Fre: Jobb
Lör: Chaufför
Sön: Feber

Och idag har jag och pappa varit i stan och letat efter en present till mig. Vi hittade till slut rätt grejer, efter myyyycket om och men...

Imorgon fyller jag år och om just DU läser detta och känner dig sugen på tårta så är det bara att komma förbi!

xoxo

12 07 10

Idag kom antagningsbeskedet. Jag är 8'e reserv och befarar att jag inte kommer ta mig till Piteå till hösten :(
Basår i Sundsvall då kanske. Men jag vill ju tillbaka till Radiofamiljen :(

xoxo

10 07 10

Om 10 dagar fyller jag år. Jag har kommit på en till sak jag skulle vilja ha/behöva. Shampoo och conditioner för chokladbrunt hår. Annars då? Inget speciellt. Ensamhet i samvaro med familjen, rätt skönt.


Gräsmattan är fylld (inget skämt, det är snarare en äng än en gräsmatta nu) till bredden av dessa små lila blommmor, vitklöver och kärringtand. Egentligen ganska fint :)

Just nu ligger Pixie och sover i sin lilla bur, och hon drömmer nog en mardröm för hon gnäller, gnyr och skäller i sömnen.


xoxo

09 07 10

Idag fyller min farmor 80 år! Och jag fyller 19 om 11 dagar. Kanske dags att uppdatera önskelistan? (Ja, jag vet att detta gör mig typ 8 mentalt)
En fin hood eller munkjacka från Peak då jag har förstört den gamla med lim (inge snyggt alls), ett halsband-koppel-set i strl L som du hittar här, eller kanske detta halsband i den minsta storleken som du gärna får kombinera med valfritt svart läderkoppel.


Pixie, 8 v. Foto: Emma Lindberg

xoxo

08 07 10

Fan vad det är gött å jobba nattskiftet (eftermiddagsskiftet egentligen...) då man får sovmorgon och komma hem coh varva ner till en bra film och sova på direkten. Sådär som man vill när man kommer hem från jobbet, men inte kan för man skulle sova på tok för länge och bli gör-trött av det. Sen slipper jag laga mat varje dag, det är nästan skönast av allt. Mamma fixar matlåda och jag behöver bara komma ihåg att ta med den. Gött liv ellöööör!

xoxo

06 07 10

Igår jobbade jag min första dag, och det gick finfint :) kom hen fem över två och somnade väl lagom till tre kanske. Sen upp vid tio och släppte ut Pix, sen somnade jag om till (hör och häpna) klockan var ett! In i duschen och bli människa igen. Fasen vad skönt det var att få sova halva dagen! Nu ska jag föna till frippen och äta lite mat. Sen blir det på'n igen :)

xoxo

04 06 10

I fredags var det round tour på sågen och vi fick arbetskläder. Sadly, så får jag knappt igen byxorna :/ Sitter som ett smäck på benen, men med en hööög midja som är indragen typ en dm så blev det fan svårt... Det går, men det är inte lätt liksom. Igår var det kalas i Pilis, för Karolina har ju fyllt 20 bast! Det var grillkväll med spel och massa mys :) Hur nice som helst! Idag är det middag på Resturang Artist med farmor som fyller 80 den 9'e. Jag ska måla naglarna och ta på vrålklackarna.


xoxo

01 07 10

Om 19 dagar fyller jag år. Då önskar jag mig en massa saker, precis som vilken annan 8 åring som helst. Bland annat detta paket (strl L) med denna grej till, eller kanske detta! Inte precis till mig, men jag skulle vilja ha ändå :)
   

Pix fyller 20 veckor imorgon och har nu tappat sina "huggtänder" på underkäken, och de stackarna på överkäken verkar inte komma mycket senare. Skulle vilja haffa en huggis, har ju tre små framtänder sparade...

Blomsterflicka är det värsta ordet jag vet, men hon står ju och posar så fint med blommorna. Och ja, hon är verkligen sådär liten som hon ser ut...

xoxo

RSS 2.0