02 06 10

I måndags var det sånt jävla fint väder att man var ute hela dagen och brände kindbenen. Knäppt det där, man bränner kindbenen, men benen (främst låren) behåller samma snövita jävla kulör. Trots att jag typ var naken i solskenet hela dagen.
Igår var Pix och jag till stan, for hemifrån klockan 08:00 och kom hem 17:30. Snacka om heldag. Jag lyckades iaf naila en jobbintervju, och kommer troligtvis få jobbet. Dessutom fixade jag frillan 13:30-16:00. Japp, så lång tid tog det! Klippte först, sen i med en massa färg. Nu är underhåret äntligen mörkt igen, och resten är chokladbrunt med ett gäng röööda slingor framme vid ansiktet. Och jag är så himla nöjd! Supersnyggt!
Pennie kommer snart hem för sommaren också! Och Gunnar kommer uppöver på studenten. Och Emma kommer också hon hemåt snart! Gött mos, med finvädret kommer mina älskade tillbaka :D

Idag gör jag nada. Var ute i vädret en stund på förmiddagen, men nu kom molnen och kylan :/ (19.8 grader ute, sen när känns det kallt egentligen?) Pixie är spersprallig och springer just nu runt i köket och hallen i hyperfart och bara springer. Ser ruskigt galet ut.

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0