08 03 10 update

Gaaah!
Det har regnat typ hela morgonen, så jag har inte precis skämts för att jag inte varit utanför dörren... Men nu skiner solen så himla starkt och det är sådär himla vårigt och vackert! MEN! Jag vågar inte gå ut, är lite rädd att precis i samma sekund som jag lämnar brokvisten så bestämmer snölasset på taket sig för att rasa ner. Över mig. Och liksom begraver mig. Undrar om jag vågar ge mig på en tur ner på sjön snart...?

xoxo


Update:
Jag vågade ut. Gick ner till sjön och runt halva Stavre. Kom hem och tog in posten. Lånade ut bilen till bror som lovade lämna och hämta mig ikväll.
Men nu har jag ett nytt bekymmer. Voddler.com är dum i huvet. Den "nya" websidan och versionen skulle avtäckas och bli tillgänglig March 8. Det är idag. Kolalde efter tolvslaget inatt, kollade nyss, och näe! Det står fortfarande typ att man ska vänta till den 8e mars. Det är ju för fan idag!!? Vem ska jag stämma nu liksom?

xoxo


Update:
Nu har jag uppdaterat som attan idag! Jag har hittills hunnit med att laga dagens midda i detta hushåll (blev en jättegod korvstroganof) och fixat naglarna mina. Eftersom jag lyssnade på Mustasch medan det hände så blev det svart lack. Mums på det! Ska ta å klä på mig nåt vettigt nu snart tänkte jag, innan jag blir hämtad av Doffe.

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0