29 03 10

Idag blev det till att kliva upp 08:00 och göra sig iordning. Möte med jobbcoachen 13:00, och jag hann gå på banken innan dess i Gällö och sätta in lite kulor. När jag skulle därifrån hände något ytterst märkligt med bilen min, då jag tryckte ner bromsen och kopplingen för att starta bilen så slocknade alla siffror (klockan och trippmätaren)! Blev jätteförvånad och provade igen - samma sak. Lade ur växeln och använde handbromsen, men ingen skillnad. Ringde pappa och berätta vad som hände och han blev sur som attan. "Jag kan inte vara på två ställen samtidigt!". Gick upp och hämtade mammas saab och åkte till stan, lyckades toucha i en bil på parkeringen(!) när jag backade därifrån. Detta utan att känna det hela. Mötet gick bra iaf, jag fick kläcka lite idéer angående vägar till pengar. Jag ska redan imorgon försöka få till mitt första lilla projekt. Spännande!
Och ägaren till bilen jag touchade i på parkeringen idag ska jag träffa imorgon och skriva en skaderapport till försäkringsbolaget. Jag hoppas det inte var mycket som gick sönder.
Jag ska nog fan inte ha bil jag. Det går jämt åt helvete. Fan!

Har nu äntligen tagit mod till mig och pratat med mamma om valp-planerna. Känns mycket bättre. Har mailat kenneln och frågat lite om vaccin och försäkring idag, ska försöka räkna lite på det här...

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0