03 05 10

Hej igen! Haha, säger man verkligen hej i en blogg? Hmm, har jag gjort det förr, ever? Anyhow, igår for vi mycket riktigt till Skylnäs, och vi var där i ca tre timmar och fixade. Sågade, räknade vinklar och funderade. Fick till spånskivorna runt kakelugnen och i dörrarna i vardagsrummet. Det var inte det enklaste kan jag säga, för det var aldrig räta vinklar, eller ens 45 gradiga sådana. Där det torde vara 45 grader var det kanske 30 istället. Så ja, det gick inte att bara tänka logiskt, utan det blev till att mäta ALLT. Och sen ta upp och börja med plattan innanför den man precis gjort klart och sedan varit tvungen att ta upp. Skitkul! Hah, nja. Men det gick ju iaf :)
Pixie och Dixa fick inte leka heller, för Björn tog ut henne på en prommis när vi kom, så det blev bara hälsa och nosa på varann igen. Äh, hon sov så gott i bilen under tiden ändå så :P


Sova med matte är det bästa som finns.

Idag blir det andra bullar. Klev upp 9 och gick ut och gjorde morgontoaletten. Hela paketet. Sen ville hon (som vanligt) gärna käka upp det hon nyss hade släppt ut ur röven. Fresh! Näe, äckelhund, det fick hon inte. Nu har jag tuktat henne lite i morgonbus-humöret. Hon vill typ bita på ALLT. Jag försöker hålla mig lugn och bara vara konsekvent. Säga nej en massa, ta henne i nackskinnet, och när hon är utom kontroll biter jag henne i örat. Då lugnar hon sig fort. Jag har fått i mig risgrynsgröt och kaffe nu, och hon har lagt sig och somnat på min fot. Fint de! Hon älskar mig än iaf ;)


Pixie Pie gillar trappen!

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0