07 05 10

Idag lagade jag åter igen middag till familjen, denna gång grillade jag. Kyckling, potatis, tomater, lök, paprika och haloumi-ost. Tzatsiki hade mamma gjort innan, så det blev en helt perfekt middag, och jättegott! Pappa är i Fänsjön med jaktlaget och äter och dricker. Typ. Jag tror det är vad dom gör där. Mat och öl och lite wiskey. Imorgon fyller Linus 22 bast också. Och jag ska till Skylnäs och mata Dixa. Och riva lite panel i köket. Och lägga lite spånplattor på golvet.

Bruden med den sköna stilen va?

Nu, efter middagen, har Linus och Pixie sovit en stund på kökssoffan (hon på hans mage) och i skrivande stund är det bus på G. Alla älskar Pixie ;)

xoxo

Update:
Tog och klippte lite klor på Pixie efter Linus hade åkt och hon fortfarande var trött. Det hjälpte minsann inte, hon sprattlade med benen och höll i matte med munnen ändå. Aja, klorna blev klippta ändå, och det både gick och blev bra.
Nu har Pix kissat, bajsat och sprungit runt en massa på baksidan när jag och mami hjälptes åt att samla ihop och bära bort alla lövhögar vi krattat till. Bra bra!

xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0