23 11 10

Det har precis blivit tisdag. Jag känner mig..... riktigt bra. Har ikväll lagat massa mat till midadag, promenerat runt lite på byn, och sen ner på sågen med Pixie, sen huggit ved och diskat undan och tagit mig ett väl förunnat varmt bad med levande ljus och Mumford & Sons spelandes från vardagsrummet. Hus jäkla skönt som helst. Nu äter jag leverpastejmackor i soffan och lyssnar för tillfället på Change med Daniel Merriweather. Fast det blev precis ny låt. Zakk Wylde's Machinegun man. Äh, who cares. Min musiksmak har iaf breddats lite nu. Ävend detta thanks to A. Han är rätt bra ändå, A...

xoxo

18 11 10

That's it. I'm having the surgery.

xoxo

16 11 10

Jobbade natt igår, ska jobba natt idag med. Tobias har visst varit i Whovalley i helgen och supit till sig en tredagars bakfylla.

Annars då? Barnen kommer bra överens, och jag börjar sluta (ja, jag tänker skriva börjar sluta!) se hinder.

xoxo

12 11 10

Det är inte längre torsdag, jag jobbar imorgon och kan inte somna om. Så jag tänkte skriva en rad eller två här i bloggen. Jag mår jättebra (jo faktiskt, det händer fasen inte ofta men nu jäklar!), Pixie mår fint och älskar att leka i den nya och fantastiskt vita snön. Dock har hon slitit av en klo, på sporren på vänster fram. Så pulpan är framme. Det blödde som satan, men efter en dygn i bandage ser det riktigt fint ut. Hon tvättar och håller så rent och fint själv.

Jag då? Jo, alla blåmärken till trots så mår jag som sagt jättebra. Om inte rent av fantastiskt. Thanks to A.

xoxo

05 11 10

Igår började den långa resan. Vi kom fram vid kvart över fem, endast två timmar senare än beräknat, och 18 mil utöver planerat. Hö hö hö... Vi fick iaf jättegod köttfärspaj när vi kom fram, och tårta till efterrätt. Sen fick Haifa för sig att massera mig. Hon tryckte och jag skrek, typ. Skitont gjorde det. Och sen var jag varm och trött och avslappnad hela kvällen :) Idag ska Julia laga middag, imorgon ska vi nog besöka Örebro och äta middag ute :) Sen åker vi förhoppningsvis en lite rakare väg hemåt på söndag morgon.

xoxo

01 11 10

På torsdag morgon åker vi till Pennie i Grythyttan. Gött! Så på onsdag kväll lämnar jag min bebis hos mormor och morfar, tills på söndag. Lär väl sakna henne som en tok. Gullis...

xoxo

RSS 2.0