24 04 11

Säg inget till älski A, men den 20e tänkte jag bjuda på bio. Kanske till och med två på samma kväll.

xoxo

23 04 11

Har varit på fjället i kanske tre-fyra timmar. Varm som fan. Så in i helvete faktiskt. fått lite färg, blivit partiellt bryn i ansiktet. Fläckigt liksom. Tror det brukar kallas "fräknar". Lite, lite rödbränd på armarna och smalbenen.

xoxo

22 04 11

Igår jobb 06:30-16:00, sen middag hemma i Stavre med A, L och D.  Lämnade Pixie där med L och D som ska ta hand om henne i helgen. Sov på Kronvägen inatt, och for till Gäddede vid ett. Framme 4. Väntar på middag. Kanske fylla och fest ikväll. Vem vet. Åker hem på söndag. Ska bygga hundgård på måndag hade jag tänkt. Ska bara köpa galler, men det fixar jag nog fort. Pålar ska ner i marken först, sen brädor uppe på kanterna (för stabilitet), och så ska jag mäta hur långt galler jag behöver. Ska även hämta en hundkoja i Skylnäs innan gallret är på plats (så jag får dit den). Att köpa: Dörrlucka och galler.

xoxo


16 04 11

Jag har fått tandställning. I torsdags klockan 10:20 hände det, jag fick braces med krokar limmade på överkäken och en tunn ståltråd spändes fast. Inte nästa besök, men näst-nästa får jag ställning på underkäken med. Krokarna finns till för att kunna spänna gummisnoddar mellan käkarna efter operationen. Så i torsdags var det svårt att äta, igår var det ännu svårare att äta då det gjorde svinont i framtänderna (vilket gjorde att tacobrödet var en ren omöjlighet då jag inte kunde bita av det i tuggor). Men idag har jag fått i mig två kokta ägg och en macka(!) med leverpastej. Mamma ska laga lax och pressad potatis till middag, för min skull. Ni vet, poröst och lättuggat. 

Jag åkte hem till mamms och papps igår, strax före middagstid. Tänkte att Moa med tandställning förmodligen inte kommer vara så barnavänligt, så jag blir helt enkelt hemma i Stavre tills på fredag då jag åker till Gäddede för påskfirande. Pixie ska få bo med min fina man i tre dagar då hon inte fick följa med.


(Jag för snart två år sedan)

xoxo

09 04 11

Idag har vi (mamms, papps och jag) varit i Bodsjöbyn på dop. Kusinbarner Ester döptes, och efteråt var det fika hemma hos kusin i Gärde. Åt massor av mumsig smörgåstårta. Sen hem. Var tänkt att vi skulle in på bio jag och min man, men så blev det inte, vi skulle se på serier hemma i soffan oh mysa. Men så blev det inte heller. Nu sitterA, K och M i vardagsrummer och spelar tv-spel. Jag har redan varit på två promenader med Pixie, har fan inte ork för en till. Jag tror jag går och lägger mig. Skulle dock kunna ta mig ner på OK och skicka iväg en HM-retur. Bar beställt lite sommarkläder. Klänningar och en cardigan. Behåller cardiganen, en långklänning och lite smycken. Har förövrigt en snyggdag idag.

xoxo

06 04 11

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det världens finaste Emmas 18 års dag! <3


Jag är hemma idag (huvudvärk, tror nån försöker döda mig med en skruvdragare i tinningarna).
Stannade hemma när A och V ålte till Morgan igår också, headache...

xoxo

RSS 2.0