15 12 11

Har haft en jättebra vecka. Mått som en prinsessa <3

Imorgon är det julbord med jobbet. Känns så jäkla kul, har längtat i typ två veckor. Ska äta på OSD (folkan i stan) och jag ska bli fuller. Ja, jag är 20 bast så jag får faktiskt sikta på att bli ap-radar nu. Så det gör jag. Ska dricka upp en kvarting koskenkorva (pimpad med lakritskarameller ^^) innan maten och sen så bär det väl av gissar jag :)

As we spealk så lyssnar jag på den fabulösa julskivan som Michael Bublé har släppt iår. Och ja, den är precis sådär fantastisk som man vill att den ska va. Bublé OCH julsånger. Jag menar hallåååå, det kan väl inte bli bättre?

P.S. Man behöver inte köpa den fysiska versionen om man har Spotify. Den finns nämligen där. Mycket, mycker billigare!!

xoxo

04 12 11

Ja så jävla kul är det inte alltid. Denna vecka har varit jättejobbig. Det började på söndag kväll (efter sju lediga härliga dagar) då jag åkte ut på jobbet för ett kvällsskift. Vi börjar klockan 18:50 på söndagar, alltså ca 3 timmar kortare kvällsskift jämfört med resten av veckan. Själva skiftet gick bra, men sen när jag väl kom hem strax efter klockan två på natten så kunde jag inte somna. Och så fortsatte det resten av veckan, jag var vaken till mellan 05 och 06 hela veckan igenom, vilket ledde till att jag sov hela dagarna istället. Och på fredagen när vi skulle bowla och äta gott med skiftet så tänkte jag utnyttja dagen på stan och jaga julklappar. Men på torsdag då jag intalat mig att jag skulle kunna somna utan problem eftersom jag tänkte kliva upp klockan 10 och åka till stan senast tolv, då kunde jag inte för allt i världen somna. Jag var vaken till efter 08, kanske 08.30 till och med. Jävla skitsömn.

Sen när jag väl somnat och sovit några timmar så klev jag upp och åkte i ilfart till stan för att hinna med Granngården i alla fall för att köpa mat till Pixan. Bowlingen och middagen var jättetrevlig och jag hoppas vi kan göra om det till våren igen...

Sömnen då? Jo på fredag när jag kommit hem vart det sängen vid tio, då jag somnade.. Men jag vaknade efter 4,5 timma och kunde inte somna om. Lördag kväll då? Jo jag somnade vid nio och vaknade efter fyra timmar. Kunde inte somna om förren 9-10 timmar senare. Skitjobbigt! Inatt måste jag få sova sammanhängande i iaf fem timmar, jag jobbar ju dag till veckan 06-16. Komer bli tufft utam sömn...

xoxo

RSS 2.0