25 02 11

Jag har varit sjuuuk hela veckan, nästan iaf. Jobbade 12 timmars pass i mpndags och tisdags, men sen gick det inte mer. Idag är näsan bra iaf (dvs att den har slutat att rinna och att nästäppans tid känns över) så nu är det halsens tur. Jag har som en flik i halsen som vibrerar när jag andas. Så hostar jag. Så det gör ont.

Inte kul.

xoxo

12 02 11

Idag fyller Pixie ett år. Så vi firar med att... jag åkte till Sundsvall till Emma, Pennie är här över helgen och de tyckte jag skulle komma och umgås en skvätt. Så jag lämnade Pixan med mamma och blir kvar tills imorgon.
Igår eftermiddag efter jobbet och middagen tänkte vi (jag och A) ta en tupplur på en halvtimma för att orka med resten av kvällen. Men vi vaknade kvart i elva och ja, kände oss lite lurade på kvällen. Klev upp och kollade på nån film gjorde vi iaf, lyckades vara vakna till halv tre innan vi däckade om igen coh sov till tolv då Mogge ringde och väckte oss. Sen bestämde Pennie att jag skulle komma ner till Sundsvall så här sitter man :P

Imorgon blir det nog en liten tur tilll Birsta och kanske träffa Anja en kortis innan jag åker hemåt igen.
Ska kolla efter HÖGA krukor och en massa blommor.

xoxo

08 02 11

Har haft en jobbig jävla natt. Gick och lade oss vid 20 snåret (var trötta allihopa) och jag vaknade 22. Kunde inte sova förren efter tre. Sjuuukt jävla jobbigt.

xoxo

05 02 11

Yees, i'm back in Gällö. Kom ju tillbaka redan igår kväll (skulle ju sova hemma var tanken) men glömde mina piller och fick lov att åk i fa tillbaka... Idag har vi varit på kaffe hos Doffe i han nya lya. Han fick en inflyttningsorkidéin svart kruka. Sen var vi till Morgan med familj. Och drack kaffe. Såklart. Vi gör inget annat tror jag. Jo just, jag lagade pressad potatis med fläskkotletter, rårörda lingon och sallad till middag också. Nu är Kalle här och spelar tv-spel med min man. De dödar zombies. What ellse liksom?

xoxo

04 02 11

Well, nattveckan på kapen är avklarad. Det började nästan brinna i riven i veckan också. Och Karin stukade fotleden ordentligt. Så vem vet - jag kanske får jobba nästa vecka med. Nu är jag hemma i Stavre efter en dagstripp till stan. Handlat lite smått ock gott. En blomma bland annat till Doffe som har flyttat till en lägga i Gällö nu. Tänkte komma över på eb kaffe och bjuda på lite paj :) I alla fall skulle jag berätta att nu när jag är hemma så har jag ock mamma sambeställt massa kläder från La Redoute. Kul :)

Så tänkte jag sluta med den här jävla viktökningen. Fan. Måste sluta äta. Har gått upp 4 kilo på inte alls så länge. Måste göra nåt nu.

xoxo


RSS 2.0