31 01 11

Kände mig dålig i fredags så jag sjukanmälde mig. Sen i helgen har vi väl egentligen inte lämnat huset och mest bara varit i sängen. Sovit om vartannat. Känner mig betydligt bättre i kroppen, men har lite huvudvärk kvar. Hoppas det går över snart. Jobbar natt i veckan på kapen. Cash is king.

xoxo

28 01 11

Jag ska upp och jobba om 4 timmar. Men jag kan inte somna... Jag är rädd och orolig då A. har så ont i magen att han inte ens hålla om mig när vi ska sova - mest troligt är det gallsten. Har gråtit som ett barn och är svullen om ögonen (ser ut som om jag gömt plommonhalvor under ögonlocken). När jag väl blir kär (händer ju inte så ofta liksom) så är han pappa och blir sjuk... Och det känns som om allt är mitt fel.

xoxo

26 01 11

Idag känns allt helt galet. I måndags jobbade jag natt. Igår jobbade jag dag (fast med sovmorgon till strax före elva) och det fortsätter veckan ut (dagjobb alltså) så jag har jobbat idag med. Igår blev det middag hos A's pappa, så det blev inga matlådor lagade - vilket betydde att jag fick laga mat senare på kvällen för att få nån mat idag. Idag hann jag iaf laga middag innan det skulle åkas till ridhus... Funderar på att laga en middag till imorgon ikväll också så är det gjort.

Och jag är så ofantligt trött nu. Trött på "vill inte" och "näee" hela, hela tiden. Trött på att bli irriterad, och trött på att jag blir arg på A för att V inte lyssnar. Jag orkar inte med att gå runt att vara irriterad och arg, så jag blir ledsen istället. Idag var jag tvungen att gå ifrån bordet mitt i middagen för att jag inte kunde hålla tillbaka gråten. Så jag gick på toaletten och gjorde det enda jag hade lust med - jag grät. Och sen gick jag på en promenad med Pixie.

xoxo

24 01 11

Idag ahr varit en konstig dag. Eller det började inatt. Kvart över två tänkte jag precis lägga mig och sova. Då vaknade A. med ont i ryggen coh svårt att andas. Han började må illa och gick på toaletten för att försöka kräkas - då kom blod. Han har inte sovit sedan dess, och idag åkte vi på HC. Där spydde han och fick ta prover. Nu ligger han och sover och jag vet som inte vad jags ka göra. Vad gör man?

Vilda får vara hos sin mamma efter dagis tills imorgon, så hoppas vi att A är bättre då. Om inte får farfar rycka in. Tur att det finns bra folk runt om som kan hjälpa till när det behövs!

xoxo

20 01 11

Okej, eftersom det här är min blogg så skriver jag såklart vad jag känner. Och eftersom jag är ett barn (jag är 19 år) så tycker jag det är väldigt jobbigt att leva med ett barn (Vilda är 5). Jag tycker om Vilda, väldigt mycket, men det är klart att det är jobbigt ändå. HAtar att jag måste förklara varför jag känner som jag känner om ta mej fan allt. Men ja. Jag skriver ju inte för alla, utan för min familj och vänner - som är insatta i min situation. Så är det med det.

Idag ska jag jobba. Punkt.

Jag älskar Adrian.

xoxo

19 01 11

Idag är det en typisk onsdag. Men ändåinte alldeles typisk, för jag gör något lite extra. Jag bakar paj. Men inte broccoli och ädelost paj som vanligt (även om den är sjukt god) - jag bakar efterrättspaj :) Hallon blir det. Hoppas på att det blir gott också :)

xoxo

18 01 11

Ja ni, förra veckan jobbade jag onsdag till fredag. Vilda var här i tio dagar, från onsdag förr-förra veckan till i fredags. Och tro mig, det tär på en som fan. Denna veckan jobbar A. natt, och det betyder ensamma middagar och långa tv-kvällar i ensamhet. Men å andra sidan blir det mycket mattetid för Pixie.

Och vad gör jag då om dagarna? Jo jag lagar mat, leker med Pixie, säger till Pixie (hon hittar alltid på dumheter), äter. Så sover jag en del också. Imorgon ska mamma få skrapa bort lite sten från mina tänder. Annars har jag väl inte så mycket på hjärtat...

xoxo

09 01 11

Vaknade på kasst humör också. Jag åkte hem idag, tog med mig lilla hjärtat och for hem till mams och paps. Har gått en promenad och ätit middag, och kollat i klädkataloger inför våren. Känner mig faktiskt mycket bättre. Men jag gruvar mig för måndagsmorgonen... Att vakna kvart i fem av ett tjurigt barn som bara skriker "vill inte" oavsett vad det gäller är inte det roligaste. Ska jag åka tillbaka redan ikväll eller sova hemma en natt?

xoxo

08 01 11

Idag åkte vi till stan en sväng, jag köpte en säck hundmat till Pixie och lite småsaker. A köpte ny belysning till badrummet och kläder till det Vilda barnet. Lunch i form av en pizza som vi delade på Volos. Men sen dalade humöret och jag är just nu mest bara less. Som fan faktiskt. Och det är svårt som fan att komma undan och få vara själv en stund här. Och ni som känner mig vet ju hur mycket ensamtid jag faktiskt behöver. Sjukt mycket. Annars går jag liksom sönder inombords. Och så känns det faktiskt just nu. Som om jag går sönder lite, liksom brinner långsamt upp på insidan. Fattar ni?

xoxo

07 01 11

Idag har A fixat kaminen (han hedde sönder spjället förra helgen så vi har kört på luftvärmepumpen som inte har funkat så bra) och en antenn :) Grääääjt! Och själv har jag lagat heeelt fantastisk mat i två dagar nu, kyckling med lite asiatisk tillagning :) Annats då? Fortfarande förkyld, snorig som en tok. Men ingen hosta längre iaf, det är bra :)

xoxo

2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Jag blev med valp!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Ja, jag lovade för många år sedan att aldrig ha fler nyårslöften. Håller det jag.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, en hel drös!

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, och tack för det.

5. Vilka länder besökte du?
Inga andra än mitt hemland.

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Först ett jobb, och sen vill jag ju tillbaka till Piteå.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Oj. Jag är dålig på att komma ihåg datum jag...

8. Vad var din största framgång 2010?
Att jag fick jobba så mycket, och att jag blev kär.

9. Största misstaget?
Han heter Magnus.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag är ju jämt förkyld.

11. Bästa köpet?
Min bil!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Bilen? Med bensin och allt som hör till så är det nog den.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Min voffi, Pixie gör mig alltid glad.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Dreaming with a broken heart med John Mayer och Zakk Wylde's Machine gun man.
Och såklart Bruno Mars's Just the way you are :)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Släppt loss...

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Hållt tillbaka.

18. Hur tillbringade du julen?
Hos mormor och morfar, som vanligt, med massor av momma-mat.

Blev du kär i år?
Ja. Fantastiskt.

20. Hur många one night stands?
Ett som jag ångrar mer än många andra.

21. Favoritprogram på TV?
Lost som iår tog slut.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej, jag hatar nog ingen. Faktiskt.

23. Bästa boken du läste i år?
Flyga drake. Fantastisk bok.

24. Största musikaliska upptäckten?
Adrian?

25. Något du önskade dig och fick?
Kärlek.

26. Något du önskade dig men inte fick?
..... Ett dammsugarmunstycke?

27. Årets bästa film?
Avatar kanske?

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Ingenting tror jag.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om jag inte varit så rädd för allt och tagit för mig lite mer. Lärde mig ju mot det nadra hälften av året och tog för mig lite mer.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Hårigt, thanks to Pixie...

31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, familjen och kärleken.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jens Byggmark?

33. Vem saknade du?
Maria Radler och Anja Persson.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Adrian :)

05 01 11

Jag bloggar visst inte så frekvent längre. Både november och december har flugit förbi nästan som ingenting. Första eller om det var andra advent var jag till Sundsvall med A och A. Sen har det väl blivit en och annan resa till Östersund och spenderat lite pengar. Jag fick massvis av presentkort i julklapp och själv har jag investerat i både nya vinterskor och en tv. En 42" LCD från LG som matchar finfint med min kära stereo som jag köpte för min första "stora" lön från Öbl. De sista timmarna av 2010 och de första av 2011 spenderades med Pennie och Emms, vi åt goood mat och drack lite vin och hade ett alldeles lagomt firande. Skönt att slippa stan och fest och fylla för en gångs skull.

xoxo

RSS 2.0