28 03 11

Officiellt måndag och därmed slut på helgen. Jag har inte gjort så värst mycket egentligen. I fredags blev de tidig kväll, innan tio sov vi, och på lördag jobbade A mellan 6 och 15. Sen blev jag bjuden av mamma att följa med pappa på GSK-middag i Fanbyn. Så när jag inte var hemma skulle promt råttorna dansa på bordet (A bjöd hem Kalle på tv-spel och middag, och vips så kom broder Mathias också). Idag var det seeeen frukost, sen gick vi på en promenad som slutade med besök och sen middag hos Bysse den älste innan jag fick bråttom till hundkurs klockan sex. Och vi som skulle städa idag...

När jag kom hem vid halv sju var städning det enda kvar på to-do-listan. Gjorde lammskavstacos till matlåda imorgon. Så hade A hyrt Paranormal Activity som vi såg. Jag blev skitskraj.

Nu är det mys till Jurassic Park och fredagens våfflor.xoxo 

24 03 11

Hard work work...
Har även varit till veterinären idga med Pixie. Hon fick sin ettårsspruta (parvo) och så frågade jag vet. om skabb. Hon har ju gått och stått och suttit på samma snö som skabbräven här, så tycker jag att hon kliar sig rätt mycket... Men eftersom jag tycker hon har kliat sig länge nu och vet varken kunde se eller känna några sårskorpor eller sådant som skabb medför tyckte hon jag skulle avvakta. Så då gör vi det.xoxo


23 03 11

Jobbat idag. Gått trögt som fan, var dödstrött och höll faktiskt på att somna innan tolv... Sen hem till Stavre med papi, åt middag och hämtade lite papper till Pixie som ska till veterinären imorgon kvart i tolv. Sen med pappa till Skylnäs och spacklade lite grann.

xoxo

22 03 11

Känner mig värdelös idag. Jättetrött imorse när jag klev upp, jobbat och varit på dåligt humör och när jag kom hem var det bara att ställa sig och städa för att få till nån middag. Efter en timmas solitärt slavande i köket åt jag mat i min ensamhet då A hade låst in sig på V's rum för en session av "inte-fan-vet-jag".

Så jävla trött på allt idag.

Så vill jag följa med mamma och pappa till Gäddede i påsk. de åker på skärtorsdagen och blir borta hela veckan därpå. Och Pixie får inte följa med. Hur göra?

xoxo

21 03 11

Har sovit kanske två och en halv timma inatt. Jobbigt att jobba då. Har även bokat tid hos veterinär Kajsa på torsdag för ett års sprutan (bara en månad för sent). Ska även höra efter om det där med skabben... Hon har ju varit ute och typ knatat på samma snö som en skabbräv och höns-matte som man är så blir man ju orolig och tycker att hon kliar sig massor helt plötsligt.

xoxo

19 03 11

Nämnde jag att vi var på Mikado förra fredagen förresten? Det var GREAT! Åt tre rätter, vaktelspett till förrätt, entrecote till varmrätt och frukt med glass och strössel av 24 carats bladguld till efterrätt. Inte illa pinkat alls.
Försökte även vara lite snygg inne på toaletten (@ Mikado då):


Idag har det varit finväder och promenad. Lagat mat och potatis (stekte fläskytterfilé i min grill-gjutjärnspanna med stekt lök och pressad poitatis till det) till middag. Åt upp den i sällskap av min man med barn och Kalle. Gjorde sås på ca 2 dl ovispad grädde och kanske 1 dl grädde vispad med vanilj i pannan efter stekningen av köttet var klar. Det smakade, inte helt oväntat, lite vanilj. Men gött ändå.

Nu är det hundgosning och tv-spel som står på menyn.xoxo

13 03 11

Fasen vad jag bloggar!

Idag har varit en bra dag. Vi sov till mitt i dan, A bakade frukostbröd som vi åt i sakta mak till en kopp gott te. Sen gick vi (jag, A och Pixie) på en längre promenad och hamnade hos Anna och Greger som bjöd på kaffe och hembakade semlor. Mums var det! På hemvägen gick vi förbi Ica och handlade till en middag. Köttfärssås och pasta. Blev också gott. Sen hundkurs där Pixie var en stjärna! Fasen vad duktig liten tjej jag har.

När jag kom hen satt A i soffan och K-E på golvet framför tv'n med en PS-kontroll var i näven och dreglade. "Waaaahh". Efter en stund kom även brodern M. Och dreglade ikapp.

Nu ska vi se på The Black Dahlia.

xoxo

06 03 11

I fredags åkte jag hem på kvällen och hade en låång matte-vovve kväll. Sen sov vi tillsammans, jag och min bebis. Igår var det backtävling som vi gick på. Vi promenerade dit och hem, och ja, det var en bra dag :) Sen tillbaka till Stavre efter en tupplur på middag. Det blev potatisgratäng och blodig älg. Sen hade mamma skickat mig på ica för lösgodis... Så jag stannade några timmar och åt karra. Mums!
Idag skulle vi ut på sjön med Mogge + familj och grilla pirvar. Men fasen vad jag är trött idag så A och V fick åka utan mig. Jag kvicknade till en timma senare ungefär...

xoxo

RSS 2.0