06 05 11

Igår natt kunde jag inte sova. Det borde väl tyda på att kroppen mår bättre va? Om den inte behöver så sjuka mängder sömn längre liksom.. Sitter och sippar kaffe och tittar ut genom köksfönstret. Önskar jag hade ork att bygga ihop hundgården. Men det har jag inte. Önskar jag hade ork att kratta gräsmattan också. Men det har jag inte heller. Har en surrande huvudvärk och känner mig aningens, aningens yr. Svårt att fokusera ögonen på angivet avstånd. Men inte alls lika illa som i tosdags och onsdags iaf. Det är ju skönt.

Igår bakade jag en citronpaj till arbetsskiftet. Och lagade baconlindad fläskfilé och pepparsås med gårdagens klyftpotatis till middag. Var surare än närmsta citron. Frätande som magsyra. Kan ha berott på lack of blodsocker. För jag hade inte ätit mycket.

Nästa vecka ska jag jobba dag med andra skiftet. Doffe som kommer tillbaka till kapen från ett tag på sågen hade jobbat detta skift och hade inte möjlighet att byta. Så då får jag göra det istället. Jag förlorar min efterlängtade vecka ensam med A, men hey. Vi har ju hela helgen på oss. Vi får de till att klämma in både mc-tripp, hundgårdsbygge och planteringsdag (inklusive inhandlande av things to plant...).xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0