16 11 11

Jag gick på jobbet i måndags och hoppades på det bästa. Hade ont i huvudet (pannan, bihåleinflammation??) och halsen samt snorade. Det har sedan dess blivit bättre för varje dag som gått, tur de!

Nu vet jag inte vad jag ska berätta om riktigt...

xoxo

13 11 11

Fars dag. Och alla har säkert en favorit, men jag tycker såklart att min är bäst... För mig är min pappa världens bästa. Hyllad av på tok för få.
 

You see?


Hälsostatusen idag då? Jo, jag lyckades ta mig ur sängen innan kvaääningen i alla fall. Mår betydligt bättre, men såklart inte "bra". Det vore förstås för mycket begärt. Ska försöka få mig lite mer sömn inatt och förhoppningsvis hosta upp alla dessa slemklumpar. Nuff said.

Pappa är bäst!

xoxo

12 11 11

Igår, den 11 11 11 gifte dom sig. Moster Helena och Mikael. Det var ett fantastiskt vackert bröllop i Frösö kyrka med en härlig fest på Clarion Hotel mitt i Östersund. En jättebra dag. Synd bara att jag varit en sjukling sen i tisdags och att det inte blev bättre efter bröllopet. Idag har jag knappt tagit mig ur sängen. Klev upp halv sju (ja, på kvällen!!) då pappa kom in genom dörren med mina skor. Jag hade as-ont i hela kroppen och undrade hur jag skulle överleva att gå till jobbet ett drygt dygn senare... Ont i halsen, trött och sliten och huvudvärk - kanske bihålsinflammation. Eller nåt skit i halsen... Fuck!!

xoxo

RSS 2.0