31 07 12

I'm alive. Yran var helt okej, semester är skönt.xoxo

23 07 12

Jorå, jag fyllde 21. Tog med mig en rabarberpaj och marsansås på jobbet, fick sluta tidigare (13:00!) och åkte hem och duschade och gjorde mig lite snygg. Sen in till stan och åt middag med mamms, papps, Ninna och Villy på Resturang Artist. Såå himla god oxfilé och en tryffel till efterrätt. Sen åkte jag till Sandviken och dansade mig svettig. Sjukt kul!

xoxo

19 07 12

Imorgon är det Stråket-premiär också. Som grädden på moset liksom. Födelsedag, dans och stråk? Njaa, kanske det kanske :)

xoxo

18 07 12

Jobbar min näst sista vecka innan semestern. Känns skönt. Drömmer mardrömmar om nätterna nu bara.

Sköter träningen också. Inte alldeles fläckfritt, men jag sköter den iaf. Jag är nöjd och det är allt som räknas.

På fredag fyller jag 21. Det ska jag fira på Sandvikens dansbana. Kommer bli great!


(gammal bild)

xoxo

10 07 12

Jobbar kvällsskift denna vecka. Fyra kvällar. Så jag tänkte träna lite efter jobbet. Inatt började jag med eländet. Ja, jag säger eländet då jag inte treänat på ett tag nu, varit sjuk lääääänge, och inte sprungit på en vecka. Så eländet började igår. Ett 20 minuters pass senare rann svetten och jag gick tillbaka på kapen och duschade. Var så slut i benen att jag inte kunnat tagit mig en meter med bilen om jag haft manuell låda. Kändes helt omöjligt att lyfta benen sittandes.

Idag har jag ont i höftböjarna fram (efter en magövning?) och den lilla lilla skitmuskeln som lyfter foten. Hah, trevligt att det inte tar alls när man ändå kör slut på sig själv...xoxo

08 07 12

Känner mig stadig och fokuserad, men efter igår vet jag att det inte krävs mer än några toner av en låt för att accosiera tillbaka till sorgen igen. Jag känner den så starkt att man kunde tro att det var igår det hände.

xoxo

07 07 12

Woah. Kollade nyss på en liveshow med Adele på tv. Började gråta två gånger. Set fire to the rain var den första, sen kom såklart Someone like you."tears are gonna fall"

xoxo

06 07 12

Sitter på övervåningen och lyssnar på musik och blir väldigt sugen att åka på dans. Jo, jag lyssnar på Stiftelsen. Såklart. Det är ju för fan bra. Jättebra.


Robban Pettersson är ett geni.


xoxo

05 07 12

Vilket skämt.

Min bloggning alltså. Hur länge ska de ta innan jag uppdaterar undrar ni? Jaa, över en månad är kanske lite att ta i liksom. Jag lever iaf. Jag skrattar igen, med hela hjärtat. Jag gråter ibland om nätterna, men alltsom oftast kan jag fokusera. På nuet. Som faktiskt är helt okej.


Kärlek...

xoxo

RSS 2.0