07 03 12

Idag var jag till stan och skulle besikta bilen. Lagom till backen innan Dalhemsviken så plingar det till och varnar för att ABS är ur funktion. När jag kommer till bilprovningen är det allt som är fel med bilen, och det är nog bara kontakten son glidit isär igen. I alla fall, när besiktningsmannen tar över så ryker en framlykta också, höger halvljus. Så två tvåor och ombesiktning innan den tionde april. Sen när jag åker därifrån och svänger förbi Mc Domalds så går elhissen till fönstret på förarsidan åt helvete också. Fanimig vad biljäveln var billig då. Åkte hemifrån utan fel, och kom hem med tre nya. Jävla piss!

Efter den tråkiga historien så var jag till Karolina och myste när jag ändå var i stan. Vi tog en kortis på stan och jag blev äntligen en symaskin rikare. Äntligen menar jag med att jag fick pengar i julklapp till att köpa vilken det nu var jag ville ha, jag hade önskat en symaskin i julklapp. Vilken blev det då, undrar ni?


En Singer 160 års jubileumsutgåva. Suuuuperfin och funkar bra!

Jag var ju tvingen att packa upp och provköra den när jag kommit hem, så jag tog tummen ur och sydde gardinkappan till köket. Tyget köpte jag i typ november 2010. Så nu var det dags ;)

En och en halv timmas nålande och vikande senare var jag färdig. Då hade Pixie somnat på tyget flera gånger och Michael Bublé hade hunnit sjunga ett helt album för mig. Kvalitetstid med mig själv!

xoxo

Kommentarer
Postat av: Mams

Flådig maskin. <3

2012-03-08 @ 17:44:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0