16 10 12

Still there. Ni vet, den där känslan. Närvarande. Ibland så pass att jag inte kan annat än att gråta. Andra gånger bara vilandes i bakgrunden. En liten nedvärderande kommentar kan sänka mig totalt. På samma sätt som en enda fin fras kan göra hela min dag. Just nu är det en låg sänka. Fan att lånet inte är avbetat än, annars hade jag nog bara siktat och gasat.

06 10 12

Jorå, eftersom jag känner mig lite piggare i förkyldningen så har jag varit på gymmet på jobbet. I torsdags var jag där och körde 40 jävligt effektiva minuter. Sen bjöd Lena på en bulle i matsalen, haha, så det gick väl jämnt upp där då :)
Jobbade igår, på min lediga vecka. Men vad gör man inte för lite extra cash? Och på ett-rasten var jag på gymmet i kanske 10-15 minuter och körde lite ben. 
 
Idag är det en riktig höstruskdag, det duggregnar och blåser ute, också är det bara 5-6 grader varmt. Så det blir en dag inne med Pixan och Nickelback idag. Jag har nyss bakat en kladdkaka som jag tänker äta upp sen när den kallnat. Kanske ska återuppta Lost-boxen igen ikväll. Vem vet.
 
xoxo

01 10 12

Ja ni ser ju, det är oktober. Mörkt och mörkt. På alla plan.
 
Så var det med det. Sjuk är jag också. haft ont i halsen i över två veckor och denna vecka bröt det loss. I torsdags funderade jag över om jag skulle sjukskriva mig från jobbet. Men nej, jag tog halsdukar och fishermans friend till mitt försvar och gav mig iväg på sågen. Imorgon blir det stan med min kusin. Kul coh skönt att få en anledning att göra sig lite snygg (Jag menar, vad är meningen med att göra sig till på jobbet när man jobbar på kapen? Spån, damm och svettigt som fan ibland) för en gångs skull. Annars skulle jag vilja göra något radikalt men det är inte så lätt som det låter. För lätt att gräva ner sig och bara fortsätta i samma jävla skitspår liksom.
 
xoxo

RSS 2.0